Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek a helyemben? Buntetes vagy szakitas? Esetleg maradjak csendben?
A baratommal 2,5eve vagyunk egyutt.
Nem elunk egyutt, de hetente 2-3 alkalmat mindig osszehozunk. Ilyenkor beszelgetunk, eszunk , alszunk...legtobbszor csak egymas mellett alszunk es masnap munka van.
A heten vasarnap elment buliba, csutortokon fesztivalra, penteken csak kis osszejovetelre, es ma ismet buliba.
Mivel nekem ez az egyetlen szabad hetvegem a honapba, megkerdeztem, h esetleg en is elmehetek e vele! Alltalaban mindig csak a legjobb haverjaval van (aki hetero), de mar napi szinten talalkoznak...
Szoval a ma esti belunal jol osszevetszett velem, es azt mondta, h inkabb maradjak otthon. Mert h o ezt a bulit varta mar regen es o feszengve erzi magat mellettem es o bulizni akar. Meg h en ra telepszem...
A vegen ugy valtunk el h akkor jovoheten bepotoljuk az egyuttletet. Mivel ezen a heten mi csak ket orat voltunk egyutt...
Ti mit tennetek a helyembe? Sajnos nem ez az elso eset, h en nem mehettem vele buliba.
Buntetes, szakitas, vagy csak nezzem el neki?
Igazabol szeretem, de ez borzasztoan rosszul esett nekem.
Kérdező, nem ismerem a helyzeted, de nekem gyanús, hogy nagyon nem akar veled lenni.
Néhány dolog nem tiszta számomra. Miért veszett össze veled? Mármint akkor veszett össze veled mikor megtudta, hogy együtt mennél el a buliba vagy pedig valami máson, majd felhúzta magát és azt mondta, hogy maradj otthon?
Akit szeretünk, azzal minél többet szeretnénk együtt lenni, akár van szex, akár nem.
A következtetés a tied.
#3 ezen vesztunk ossze, h en menni akartam vele, de o azt mondta h nem akarja.
Mikor pedig ugy volt, h tenyleg elmegyek, behisztizett, es hiaba hivtam nem vettefel a telefont.
#7 van meleg aplikacioja, de egyet tudok, h nem csal meg. Ebben biztosvagyok 100%-ba... sajnos ismerem,nem mer a pasikkal kezdemenyezni, egy ,,luzer" ebbol a reszbol.
Nekem az a furcsa,h mindenhova a hetero baratjaval megy.
A tegnapi estere azt mondta, h egy csomo ismerose lesz ott es, h en ne menjek oda. De amire en elhivtam buliba abba o eljonne szivesen... mert ott nem ismerik!
En teljes mertekben ugy erzem, h porig alazott. H nem tudja elfogadni magat, es h neki nem vagyok eleg jo.
Ha ilyen, akkor nem szívesen tartanám vele a kapcsolatot.
Kérdező, a helyedben ezt én nem viselném tovább, jobbat érdemelsz nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!