Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 1 éve vagyok együtt. Első kapcsolat mindkettőnknek. Nagyon nehezen és nyögve-nyelősen jöttünk össze. Viszont akkor ez nem érdekelt mert nem làttam a szerelemtől. Most egy év után valami változott. Múlik a vonzalom. Kiütköznek az ellentétek. Már nem érzem azt hogy jó vele lenni. Az intimitás igényeink nagyban eltérnek. Meg több dologban is látom màr hogy nem okés. Emelett megtetszett valaki más is. :/

Annyira bűntudtadtom van emiatt. Nem tudom mit tegyek. Barátnőmbe már nem vagyok szerelmes de szeretem. Egy jó barátom lett egy év alatt. Kettő lehetőségem van vagy szakítok. Ez az egyszerűbb úgymond. Vagy megbeszélem vele és megpróbálunk változtatni esetleg. Azaz megmentjük a dolgot.

Nos köszönöm ha végigolvastad!

2019. márc. 28. 21:10
 1/10 Izabella220 ***** válasza:
100%
Ha 1 év után ezt érzed,kár ezt megmenteni.Az nem normális dolog,hogy 1 év és ilyen érzések ébrednek benned.
2019. márc. 28. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te szakítani akarsz.
2019. márc. 28. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok az ellentét köztetek ahhoz, hogy ezen egy sima megbeszélés változtasson. Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. Már eleve nehezen indult, nem véletlen. Ráadásul egy év után ez még nagyon korai.
2019. márc. 28. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

De szerintem normális dolog 1 év után érezni, ahogy felszáll a rózsaszín felhő és a homályos kép egy kicsit élesebb lesz. Jobban kivehetőek a másik hibái.

Ez minden kapcsolatban így megy. Ez biológiai kérdés.

"A „szerelemhormonként” is emlegetett phenil-etil-amin (PEA) akkor kezd termelődni, amikor megtetszik neked valaki. A PEA valóságos drog, ugyanazon a pályákon halad és ugyanoda érkezik az agyba, ahová a kábítószer és ahhoz hasonlóan mámorosan boldoggá és függővé tesz. Minél többet kapsz belőle, annál inkább vágysz rá. A PEA megemeli a szervezet dopamin szintjét, kicsattanó örömet érzel, egy méterrel a föld felett jársz, de nem alszol, és nem eszel, ha távol a kedves. Ám amint feltűnik a láthatáron, a torkodba ugrik a szíved, remeg a lábad.

A szerelem olyan felfokozott lelkiállapotot és heves testi tüneteket produkál, ami hosszú távon nem fenntartható. Hogy megelőzze a szervezet károsodását, egy idő után az agy maga állítja le a PEA hormon termelődését. Ez átlagosan másfél év után következik be. Sokan ekkor szakítanak, hogy valaki mással újra átélhessék a felhők felett lebegés élményét....."

2019. márc. 28. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én továbbra is azt gondolom, hogy ahol őrült nagy a szerelem, ott egy év után nem fog alábbhagyni a vonzalom.
2019. márc. 28. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem elmúlik, mindegy hogy valakinél 1 év, valakinél 3-4. Individuális. Mondjuk írhatnál többet arról, hogy miben nyilvánul meg az ellentét?
2019. márc. 28. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, ha neked nem jelent többet, mint “csak egy jó barátot”, és úgy érzed, hogy amint eltűnne az életedből, úgy el is felejtenéd, akkor tényleg szakíts és légy vele őszinte.
2019. márc. 28. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egy év után így érzel, szerintem nem érdemes ezt erőltetni.
2019. márc. 28. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha már most mást keresel akkor mi a kérdés? A leírásod alapján nem igazán passzoltok, nem vagytok egy hullámhosszon. Szerintem mindenképp beszéljetek őszintén egymással és ti döntsetek mennyire fontos nektek a másik.
2019. ápr. 1. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem kerestem mást csak jött.

Azt pedig hogy ki tetszik nem tudom sőt szerintek senkise tudja irànyítani.

2019. ápr. 2. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!