Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben ti mit csinálnátok?
Nemrég megismerkedtem egy sráccal, nagyon kedves, nagyon rendes, hasonlítunk egymásra ízlésben, úgy összepasszolunk. De eddig még csak interneten beszélgettünk, de eddig kedveljük egymást.
Viszont félek, mivel nem a fővárosban lakunk, hanem egy kisebb településen, félek mi van ha mégse passzolunk egymáshoz. Már tudja a nevem, és azt is ugye hogy a fiúkhoz vonzódom.
Mit tehetnék, ha mondjuk dühös rám és elkezdi szétkürtölni hogy meleg vagyok? Itthon senki sem tudja rólam, de még egy ideig nem is akarom elmondani senkinek.
Ha elkezdi terjeszteni rólam, mit tehetnék?
Ha elterjeszti, róla is elterjed...
Ha meg ilyeneken parázol, sohasem lesz semmiben részed.
Neked és a családodnak, százmazna-e, és ha igen milyen hátránya abból, ha kiderülne?
Megvernének? Anyád újra inni kezdene? Apádat kirúgnák a melóból?
Nagyon jól mondta az első
Meg amúgy még a gondolatnak teremtő ereje is van, tehát ha még akár nem kellemes dologra gondolsz, azt is be tudod vonzani akár, tehát pozitívan állj hozzá, hogy nem lesz semmi baj. Adott valami okot rá, hogy kételkedj benne, hogy kedvel, vagy miért feltételezel máris ilyen előre ítélkezéssel; amit még ilyenkor gyanú nélkül nem kéne, nem szabadna belekeverni.
hát mit?
szétütöd a képét.
azért mert kö-csög vagy még férfi is vagy.
de kemény kö-csögre nagyon jó példa a banshee című sorozatból a job nevű karakter.
full ratyi,de ha kell akkor olyan kemény mint egy kommandós osztag.
szóval ne parázz hanem szedd össze magad!
Ha nem csípik a melegeket és valószínűleg kiraknának, és nincs hová menned...akkor nem elég egyértelmű, hogy kussolj és ne kezdj vele!
Alapban nem jó kisebb közösségben kapcsolatot kezdeni, meló, suli, falu, kolesz,...TABU!
6. vagyok, de leírom újra.
KUSSOLJ!
Nincs hová menned, és kiraknának...akkor, nem egyértelmű, hogy ne kockáztass?!
#6 os badarságokat beszél.
Nem az a megoldás, hogy behúzod a farkad oszt eltűnsz inkább..
Én akkoriban amikor még tartottam ettől, szintén úgy voltam vele ahogy a #1 mondja, ha elmondaná másoknak, akkor róla is pont úgy kiderülne, és egyébként is miért mondaná el? Ki akar fölösleges stresszt?
Ha meg nem jöttök be egymásnak akkor próbáljatok meg jó haverok/ismerősök maradni így nem aggódik senki.
De most őszintén. Ő azt mondja meleg vagy te meg azt mondod, hogy nem. Egy vadidegen szava a tiéddel szemben.
Ráad ha ő szétkürtöli akkor te is megteheted. Ugyanannyi vesztenivalója van neki is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!