Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a melegség döntés kérdése, amikor maguk a melegek mondják azt, hogy NEM az?
Figyelt kérdés
Mint itt a gyakorin, mint a való életben sokaktól hallom, hogy "Ő úgy döntött hogy meleg lesz." vagy "Nincs sikere a nőknél, így úgy döntött hogy megy a férfiakhoz." vagy "Túl alacsony, így inkább meleg lesz, mert a nőknek úgysem kell.".
Ők miért gondolják azt, hogy a melegség egy döntés, egy divat, amikor maguk a melegek mondják azt és erősítik meg hogy NEM döntés kérdése?
2019. márc. 31. 09:52
31/32 anonim válasza:
Az egész bibliai jogi leírás erőteljesen megkérdőjelezi az isten jóságát.
32/32 anonim válasza:
Sikan az egyhaz miatt gondoljak igy, mert h Isten teremtette a ferfit meg a not, es hogy ellentetes nemek kozosuljenek es legyenek utodok. de ez egy faszsag. en nem nagyon hiszek Istenben, es nem is erdekel. vannak akik hisznek ebben, jo nekik, de hagyjanak ki minket. nem is szidom akik hisznek benne, o dontesuk, de az hogy ez miatt azt tanitsak az embereknek hogy aki azonos nemmel szeretkezik az a pokolra kerul az kisse tulzas. egyetlen dolog van, amiben egyetertek velukm megpedig, hogy ez nem betegseg. Meg regen a hittantanarom mondta, hogy dontes kerdese ez, pokolra jutnak ok, es hogy az elzelmeink is a dontesunkon alapul. Ertem en hogy akarnak valakiven hinni, meg minden, de semmi ertelme ennek. Ugy igazabol senki sem latta Istent, csak valaki aztmondta h o a minden oszt kesz. De megegyszer, ezzel nem az volt a celom, hogy szidalmazom az Istenhivoket, egyszeruen nsm ertek egyet az allaspontjukkal, es konnyen felidegesitem magamat. csak en ilyen teren a "hiszem ha latom" allasponton vagyok. (bocsi a hibakert, csak telefonrol vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!