Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már melegség vagy van még esélyem arra, hogy találok egy nőt aki érdekel?
A kérdésre a válasz: igen. Tudsz találni még olyan nőt akit érdekelhetsz.
De szerintem ha boldog vagy a barátoddal akkor ne is gondolkodj el rajta hogy egy nővel akarsz lenni.
Ami meg a családot és a barátokkat illeti meg se érdemelnek téged ha nem tudnak elfogadni téged azért mert egy férfibe vagy szerelmes.
Időpont tegnap 17:31
A magyarok tudatlanok és műveletlenek is. A logikád alapján, akkor, ha én szeretnék, már nem is lehetnék tudó és művelt, mert a magyarok ennek pont az ellentettjei? Dehogy! Légy az, aki akarsz, az, akivel harmóniában tudsz élni.
Az hogy találtál egy fiút, akivel boldog vagy, annak örülök és gratulálok, mert nagyon nehéz ilyet találni.
Viszont, az, hogy felmerül benned ez a kérdés, és hogy a környezetedben lévő emberek homofóbok, azt csak azt sejteti, hogy nem nagyon lesz hosszútávú ez a kapcsolat.
1: Nem fogadod el magad, emiatt nem is mered felvállalni sem magad sem a kapcsolatod,
2: Ebből jön az, hogy majd jön a megfelelési kényszer, 1-2 év és elkezdenek kérdezősködni, mikor lesz csajod? mikor lesz családod? nem akarsz gyerekeket?
És a társadalom nyomására, ezzel fogod elcseszni azt az életet amiben boldog vagy.
Megér ez ennyit?
Utolsó vagyok.
Pedig ez lesz, vagy lebuktok, vagy szakítatok.
Szard már le kit mit gondol.
Mindenkinek nem tudsz megfelelni, de nem is kell. Legyél kicsit önző, magadat akarod boldoggá tenni, vagy a környezeted?
Valahogy vidd fel magatokhoz, hogy megismerje a családod, és mutasd be úgy, mintha a haverod lenne.
Ha megismerik másképp fognak hozzá állni, ha egy idő után esetleg elő akarsz bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!