Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez már melegség vagy van még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már melegség vagy van még esélyem arra, hogy találok egy nőt aki érdekel?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Régen csak lányokkal jártam, és körül rajongtak, sok csajjal lefeküdtem. Viszont szerelmet egy fiú iránt kezdtem el érezni, aki megcsókolt, és akkor éreztem hogy ezt vele jobban élvezem. Meg amikor továbbléptünk, is annyira boldog voltam, ami fura is volt, mert ő fiú. Ha őszinte akarok lenni, testileg is jobban vonzódom a fiúkhoz, mióta együtt vagyok a barátommal.
2019. febr. 9. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még tanulsz, és anyagilag, meg minden egyéb tekintetben függsz a szüleidtől, tényleg nem lenne jó, ha megtudnák a titkodat. de azért bemutathatnád nekik a barátodat, mint barátot. Ha meg véletlenül a csajokat hiányolnák mellőled, ráfoghatod a tanulásra, hogy addig nem akarod elkötelezni magad, amíg tanulsz. Ráérsz akkor megnyílni előttük, ha már befejezted a tanulmányaidat, és önellátóvá váltál.
2019. febr. 11. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kiderülnie, de ne erőszakold meg magadat.

Lehet, hogy most fiatal vagy és azt hiszed az élet tele lehetőségekkel és akármi lesz találsz még párt, ez nem feltétlen van így, becsüld meg azt akivel boldog vagy, mert nagyon ritka az ilyen.

2019. febr. 12. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!