Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a melegség döntés kérdése, amikor maguk a melegek mondják azt, hogy NEM az?
Mint itt a gyakorin, mint a való életben sokaktól hallom, hogy "Ő úgy döntött hogy meleg lesz." vagy "Nincs sikere a nőknél, így úgy döntött hogy megy a férfiakhoz." vagy "Túl alacsony, így inkább meleg lesz, mert a nőknek úgysem kell.".
Ők miért gondolják azt, hogy a melegség egy döntés, egy divat, amikor maguk a melegek mondják azt és erősítik meg hogy NEM döntés kérdése?
Mert fogalmuk sincs az egészről.
Nem kaptak ilyen tekintetben felvilágosítást hogy hogyan is zajlik ez.
Ezek után magabiztosan pofaznak bele mindenbe mert azt hiszik igazuk van. Csak egyszer próbálnam ki hogy az egyik ilyen alfahim heterot meleggé változtatni 1 évre aztán mondani hogy ez csak döntés kerdese...
Ezek az emberek nem tudnak sokat a témáról.
De amikor valaki azt mondja, hogy divat, na az már retardált. Egy melegnek még mindig több hátránya fakad melegségéből egy közösségben (Magyarországon), mint előnye, innen nem értem, hogy mégis ki akarna divatból meleg lenni.
"Nincs sikere a nőknél, így úgy döntött hogy megy a férfiakhoz."
Ezek után megkérdezném az illetőt, hogy akkor miért vannak leszbikusok? :D
Még a férfiaknál oké, hogy nem igen talál partnert, de egy csaj ha felajánlja magát, melyik pasi mondd nemet?
Azért, mert ha valami döntés kérdése, azt el lehet ítélni, azt az embert lehet gyűlölni. Ha valaki alkoholista vagy drogfüggő, végső soron ő maga tehet róla hogy rászokott, ő döntötte el hogy kipróbálja. Az ilyet általában elítélik az emberek, hiszen az ő döntése.
A melegséggel is ez van. A homofóboknak élet-halál kérdés, hogy a melegség szabad döntés legyen, mert így van jogalapjuk gyűlölködni. Hiába mondja nekik bármelyik meleg, hogy ez bizony Nem így van, ők akkor is meg fogják magyarázni, hogy de bizony, ez döntés kérdése.
de egy csaj ha felajánlja magát, melyik pasi mondd nemet?"
Például én...kedves 6-os,mert boldog házasságban élek.
Hetero ffi vagyok,de tisztában vagyok
vele,hogy ez a kérdés nem döntés függvénye. Az illető így születik,és azért születik így,mert az édesanyja mellékveséjében több tesztoszteron termelődik az átlagosnál,a terhessége alatt. Erről senki sem tehet.
42 ffi bizt.őr xD
Nyilván nem lesz ugyanolyan, 9-es, mivel másak a nemi szervek. De miért kéne ugyanolyannak lennie?
Ugyanúgy ki tudják egészíteni egymást, mindenki foglalkozzon a saját dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!