Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok?
Szóval. A legjobb barátom már egy csomó ideje. Szilveszterkor is vele voltam. Egyre jobban kezdtem vonzódni hozzá, mint testileg, mint lelkileg. Egy csomó szőr amikor olyan helyzethez kerülünk, hogy közel vagyunk egymáshoz, az jár a fejemben, milyen lennénk meleg párként + bárcsak lesmárolhatnám.. viszont most már nem fogok találkozni vele. Kimegy a szüleivel külföldre, és arra gondoltam, milyen lenne, ha bevallanàm hogy mi folyik itt. (Gyöngyösön xd bocsi, ezt nem hagyhattam ki sorry)
És egyre jobban kezdtem azt érezni h ő is meleg.. ötletek???hogyan mondjam el???????
3 barátomnak is elmondtam meg a feleségemnek, hogy biszex vagyok. Nem panaszkodhatom. Mivel nem szexuális beállítottságom mutatja a hűségem hanem a személyiségem így nem volt gáz.
Hiszen én ugyanaz az vagyok aki akkor voltam amikor megismertek.
Nem kezded azt erezni h o is meleg csak szeretned azt erezni
Aztan jon a siras mert kiderul h nem meleg
Jártam mar igy
Az egy dolog hogy nem itéli el de attol még nem biztos hogy o is meleg
Rolam egy munkatarsam akarta kideriteni de nem vallottam be neki pedig smaciztam volna vele
én igazából nem vonzodok faszihoz meg csók se meg hasonló
érdekel a passziv része
mondtam bff emnek és mondta h őt nem zavarja és még mindig jóba vagyunk
szexuálisan mindketten elég nyitottak vagyunk , talán én sokkalta jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!