Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi az eselye hogy meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az eselye hogy meleg?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jo baratom. Nem beszeltunk nagyon a melegsegrol, de van egy olyan sejtesem, hogy o meleg. Evek ota ismerjuk egymast, nagyon joban vagyunk, o nagyon "nepszeru" a barati korunkben. Elegge jol nez ki, sportos, szoval nagyon jo pasi. Elegge jofej, kedves es en nagyon belebolondultam. Mindig arra gondolok hogy milyen jo lenne ha meleg lenne stb. 1x volt hogy biutan haverokkal beszelgettunk utana akikor ketten voltunk akk o azt mondta hogy utalja a bu*zikat. Es en erre nem valaszoltam, marmint egyszeruen nem tudtam mit mondani ra. Lehet hogy ezt talan bizonyitas keppen mondta, vagy nemtudom, de nekem nem tunt olyan meggyozonek, es a lelkem melyen ugy erzem hogy o is meleg, es elmondanam neki hogy nallam mi a helyzet, legalabbis azt biztos hogy meleg vagyok. Masreszt mi van ha o full hetero? Es ha tenyleg utalja a melegeket akkor vajon megvaltozik a kapcsolatunk, eltavolodik? Ha azt mondta volna hogy tulajdonkeppen semmi baja a melegekkel, akkor valoszinu hogy mar elmondtam volna neki. De lehet hogy csak azert mondta hogy fedje magat... Egyszeruen nagyon ossze vagyok zavarodva es nem tudom mit lepjek. Ja es egyikunknek sem volt semmifele kapcsolata.

2019. febr. 11. 21:43
 1/6 anonim válasza:
89%
Figyelj, ha megbízol benne, nyugodtan tehetsz egy próbát azzal, hogy elmondod neki azt, hogy meleg vagy. Vagy esetleg, ha nem akarod az utóbbit, akkor akár néha utalgathatsz is rá. Am 50-50% arra, hogy szereti e a saját nemét, vagy sem. Ha erős a barátságotok, akkor valószínűleg meg fogja érteni, hogy meleg vagy/hogy szereted őt.
2019. febr. 11. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tegyél egy próbát.
2019. febr. 11. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegyel probat
2019. febr. 11. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Esetleg vannak akik hasonlot tapasztaltak? Azok magirhatnak akar privatban is.
2019. febr. 11. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Én ugyan nem akartam rányomulni a "b*zi gyűlölő" barátomra, de elmondtam neki, hogy biszex vagyok.

Úgy voltam vele, ha erre rámegy a barátságunk, akkor rámegy, de úgy éreztem, hogy neki el kell mondanom. Ő lett az első a sorban...

Az első, mert megdöbbentően jól fogadta, bár először azt hitte, csak viccelek. Elmondta (azóta többször is), hogy sose gondolta volna rólam, de ha valaki előtte leb*zizna, olyat verne rá, hogy padlót fogjon!

Az Ő pozitív hozzáállása bátorított arra, hogy azóta már minden barátomnak (no, azért ebbe a kategóriába csak kevés ember tartozik), és több haveromnak is elmondtam már. És mind jól fogadta, az előzőekben leírtakhoz hasonlóan.

ITT jön ki az, hogy ki az igazi BARÁT! Ha Ő valóban BARÁT, ha nem is meleg (vagy biszex), és nem is akar tőled semmit, akkor is el fog fogadni, és igazából nem fog változni köztetek semmi. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Légy bátor, légy vele őszinte, mond el neki, hogy meleg vagy. Én ezt tanácsolom a saját tapasztalataim alapján. Ja, és csakis négyszemközt közöld ezt akár vele, akár mással is! Olyankor sokkal megértőbbek az emberek, mint csoportban!

2019. febr. 12. 05:20
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem elkezdett tetszeni a legjobb barátom annak idején és egy idő után el is mondtam neki, hogy testileg azért többet is akarnék tőle. Én is meg voltam győződve róla, hogy benne is van ilyesmi, el is mondtam neki ezt is. Végül semmi nem lett, azt mondta nála ez nem pálya, de semmin nem változtatott a dolog, nagyon pozitívan állt ahhoz is, ha szóba hoztam neki, hogy ezt elég nehéz kezelnem az irányába, bármikor meghallgatott, próbált segíteni hogyan lehetne tenni ellene, szóval igaza van az előttem szólónak, hogy ilyenkor derül is ki, hogy ki az igaz barát. Ha valóban jó barátodnak tartod, akkor hajrá, megkönnyebbülsz, de ha kételyeid vannak a barátságot illetően, akkor ne tedd. Max csak próbáld meg rávezetni, hátha mond valamit, amiből tudsz következtetni.
2019. febr. 12. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!