Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az eselye hogy meleg?
Én ugyan nem akartam rányomulni a "b*zi gyűlölő" barátomra, de elmondtam neki, hogy biszex vagyok.
Úgy voltam vele, ha erre rámegy a barátságunk, akkor rámegy, de úgy éreztem, hogy neki el kell mondanom. Ő lett az első a sorban...
Az első, mert megdöbbentően jól fogadta, bár először azt hitte, csak viccelek. Elmondta (azóta többször is), hogy sose gondolta volna rólam, de ha valaki előtte leb*zizna, olyat verne rá, hogy padlót fogjon!
Az Ő pozitív hozzáállása bátorított arra, hogy azóta már minden barátomnak (no, azért ebbe a kategóriába csak kevés ember tartozik), és több haveromnak is elmondtam már. És mind jól fogadta, az előzőekben leírtakhoz hasonlóan.
ITT jön ki az, hogy ki az igazi BARÁT! Ha Ő valóban BARÁT, ha nem is meleg (vagy biszex), és nem is akar tőled semmit, akkor is el fog fogadni, és igazából nem fog változni köztetek semmi. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Légy bátor, légy vele őszinte, mond el neki, hogy meleg vagy. Én ezt tanácsolom a saját tapasztalataim alapján. Ja, és csakis négyszemközt közöld ezt akár vele, akár mással is! Olyankor sokkal megértőbbek az emberek, mint csoportban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!