Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy negyvenes meleg aktiv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy negyvenes meleg aktiv pasinak melyik korosztálynál van esélye?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
40es meleg passzív pasiknál.
2018. jan. 24. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Az is számít, mennyi pénzed van, milyen házad, kocsid van. 18 tól válogathatsz.
2018. jan. 24. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy észrevettem, itt a gyk-n a fiatalok inkább a saját korosztályukat, vagy még fiatalabbakkal szeretnének kapcsolatot létesíteni. A negyveneseket már öregnek tartják, de azért van kivétel. Ha próbálkozol ismerkedni, lehetséges, hogy egy fiatal is "horogra" akad, de annak is örülj, ha a korosztályodban találsz partnert.
2018. jan. 24. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
2%
Fordulj passzív Pajtás a jobbkezedhez!Mindig kéznél van, olcsó, és nem dumál bele az életedbe.Ha meg megunod ott a balkezed!
2018. jan. 25. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Alapvetően nem a 40-es korosztályban keresek párt, de mindig vannak kivételek, egy nagyon-nagyon fitt, ápolt,fiatalos(persze nem arról beszélek mikor kapuzárási pániktól hajtva kinevettetik magukat),alapvetően jóképű,intelligens 40-es férfival lehet hogy el tudnék képzelni akár kapcsolatot is,de szexkaocsolatot örömmel. Egy átlagosabbal talán szexet,egy teljesen magyar átlag 40-essel szerintem semmit.Ettől függetlenül ha jól tartod magad szexre akár a 20-as korosztály is vevő lehet rád,kapcsolatra 35-től felfelé jó esélyed van.

28/F

2018. jan. 25. 11:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igazábol olyan 25-37 körüliekre lennék vevő.
2018. jan. 25. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Én ezt a korosztályt szeretem 😃 21😍
2018. jan. 25. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha kicsit ad magára, nálam mindenképp :p

Ez azt jelenti, a borotvát azért néhány helyen használja, nem kell kigyurtnak lennie, de ne is 130 kiló legyen, a farkát meg használja rendesen :D. Általában ők többet tudnak nyújtani aktívként, én ezt tapasztaltam.

26/uni.

2018. jan. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!