Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! 24 évesen milyen korosztálynál van esély az ismerkedésre?
Nem akor a lényeg, de mind1..
Társkeresőn sose volt szerencsém, mert aki úgy oké, 1.vagy párkapcoslata volt már, vagy 2. a 25-28 éves pasik közzül, a korkülönbségre hivatkozva nem akartak semmit se "bocsi de túl fiatal vagy" annyira gáz az egész hogy hú.. itt a gyakorin legalább lett pár értelmes barátom s a szerelmeimet is itt találtam meg..
Ilyen kérdésekkel nem csinálsz semmit, a teljesen véletlen spontán dolgokból születnek a legszorosabb legjobb dolgok.
Teljesen egyetértek az előző utolsó mondatával! :) Én is kvázi véletlenül ismertem meg életem szerelmét, pedig az egész csak barátságnak indult. Akkor voltam én 22, ő 26. Szerintem ez így ideális. :)
Annyit azért elmondok, hogy én 20 alatt elvből soha nem kezdtem volna (tisztelet a kivételnek).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!