Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés először szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés először szopni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 23. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Guszta,össze fut a nyál a szádba és a meleg kemény farok megtölti, aztán masszírozni kezded a száddal és a másik nyögni kezd.Te irányítod a farkát és az élvezetet,amitől még jobban be lehet gerjedni.Az is fincsi mikor mozog a szádban,érzed a makkját- az ereket,ahogy pulzál és szépen elkezd csorogni ez előnedv is.Forró kéj nedű.Minden egyes forró nyelvcsapással,szívással közelebb van a másik az orgazmushoz.Benned van,ki - be körbe körbe mozog a szádban a kemény szerszám.Megborzongat.Hmmmmm...
2018. jan. 23. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Azért szopás közben az ereket nem igazán érzed ha nem úgy mozogsz mint egy lassú csiga😂 de ez erotikus történetnek egész jó lenne 1-es.
2018. jan. 23. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha eleve van kint ere,miért ne érezném a nyelvemmel is?o.O
2018. jan. 23. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Hát attól függ mennyire van kint, de én eddig nem nagyon figyeltem hogy érzem e az ereket a nyelvemmel.. Más részekre fordítom az energiát;)
2018. jan. 23. 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nagyon kint vannak az erek amikor jó kemény. Keéetlem ,hogy valaki ne érezné… Nem tudom ez mennyire pozitív /negatív. De ez van! Nekem ilyen. Bocsi ,hogy nem válaszoltam a kérdésre ,de nem tudom milyen szopni… Szerencsére!
2018. jan. 23. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Az első szopás maga a beteljesül álom. Àlom amire évekóta vágytam a nap minden percében. Hihetetlen még is ott van a számban. Érzem a férfi ízt és belélegzem a férfi illatot. Remegek ahogy az a forró húsrúd teljesen kitölti a szájüregem és a torkomba fúródik a húsos, puha makk.
2018. jan. 23. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a pénisz van ma az emberekkel, mindenki romantikus regényt ír?
2018. jan. 23. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Baromi jó érzés először szopni!

És ez mindig így van, ha megfelelő a partner...

2018. jan. 23. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom olyanokat tudtok írni,mint valami költő :DDD Ez a bele élés :D

Jo olvasni ezeket :D

2018. jan. 24. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:
99%
Sose fejtem el azt a csodálatos estét. Azt se tudom, hogy milyen farka volt, mert koromsötétben csináltuk. A fiú amugy helyes volt, sok anyaga jött. Én magamnak vertem, de hatalmas orgazmusom volt nekem is.
2018. jan. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!