Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek milyen volt az első szopás élményetek részletesen? Milyen érzés volt, hogy valaki először tartja a szájában a farkatokat?
Mit szerettek jobban, ha a makkot nyalogatják kezdetként vagy ha az egészet bekapják rögtön?
Hogyan kezdte a csaj?
A részleteket nem a körülményekre értem (milyen helyszín... stb.), hanem hogy mit csinált a nyelvével a szájával, és az hogyan esett nektek elsőre?
Lány vagyok.
Tapasztalataim vannak a témában, de jobb akarok lenni. Segítsetek légyszi :)
Hogy először mit éreztem?
Rohadtul menőnek éreztem magam (kamaszkor, fiatalság persze...), lány rendesen szopott fel le ringatta a fejét nem csak a makkot nyalta
Maga a helyzet miatt éreztem menőnek magam hogy ezek után már tényleg tudom milyen
Meg emlékszem arra is hogy nem tudtam azt lessem ahogy szop vagy a melleit fogdossam
Ez ugye 2 kérdés, mindkettőre tök más a válaszom.
Az első nem volt túl emlékezetes. mindketten fiatalok voltunk, ő sem tudta igazán hogy kell jól csinálni, nehezen is mentem el.
Érzésre... nem tudom hogy érted... hát az biztos, hogy eszméletlenül jó érzés :) főleg ha látom, hogy szereti csinálni és tényleg kívánja, magától állt neki és nem a kérésemre csinálta :)
Szerintem jobb lassan kezdeni és begerjeszteni a srácot, legalábbis nekem ez jön be. Aztán fokozatosan gyorsabbra kapcsolni.
Egy nagy hibát ne kövess el, ami engem mindig is zavart. Ne legyél egyenletes. Ne csak annyi legyen, hogy tizenvalahány percen keresztül ki-be-ki-be, hanem több dolgot próbálj ki. Nyelveddel kényeztesd, próbáld meg a mélytorokot (igen, nem mindenkinek megy), néha vedd ki és vedd kezelésbe a golyókat, néha csak nyalogasd, stb. Lényeg a változatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!