Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés az első szex?
Kíváncsi lennék, hogy mennyire fáj, illetve mennyi a vér... Vagy van aki nem vérzik? Mihez hasonlítható az érzés? Igaz hogy után megváltozik tőle az ember?
/normális válaszokat kérnék.. Nem 16-17 éves vagyok, szóval nem kérnék kioktatást. /
/L
Változó, mind a fájdalom, mind a vér mennyisége.
Az épp hogy érez valamit, és az üvőltő fájdalomig mindennel találkoztam.
Ugyan így 1-1 csepp vértől, egész odáig, hogy dokihoz kellet mennie.
Ha figyel rád a barátod, nincs gond :) teljesen el kell lazulni,sok előjáték, semmmi stresszz.. És akkor elvileg nem fáj/nem vérzik, vagy csak kicsit... Saját tapasztalat elég rossz volt, a pasi nem igazán foglalkozott az előjátékkal, nyilván én is hulye volttam, nekem nagyon fájt, vérzett két napig, be is gyulladtam, szóval mindenképp csak olyannal ajánlatos elveszíteni, akit érdekel hogy mit szeretnél, odafigyel, nem erőlteti a dolgokat, türelmes... Nem akarlak megijeszteni, de lehet borzalmas is, de hallottam maár olyat aki nem vérzett,nem fájt
Nem vettem észre változást magamon.
Változás csak annyi, hogy szexuálisan aktívabb leszel, tudod, ráérzel az ízére, és nem tudod abbahagyni.
De pár hónap és vissza normalizálódik. ;-)
Sok lánynak fáj meg vérzik, viszont az én személyes példám arra utal hogy van kivétel. Nekem sem 14-16 évesen történt az első, előtte viszont biztos hogy elszakadhatott a szűzhártyám mert egyáltalán nem fájt és nem is vérzett. Csak furcsa érzés volt és akkor volt kellemetlen ha már a méhszájamat döfködte. De lehet én tágabb típus is vagyok, ilyen is van. De ha odafigyel a srác akkor semmi baj nem lesz.
25/N
Nekem rohadtul fájt, de nekem biztos van valami bajom, mert nekem azóta is rohadtul fáj :-/ Tulajdonképpen olyan volt az első, mint az összes többi.
Nem vérzett egyáltalán.
Nem változtam meg tőle :D Az barátnőimen se érzékeltem változást az első élményük után :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!