Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, nektek milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek milyen volt az első szopás élményetek részletesen? Milyen érzés volt, hogy valaki először tartja a szájában a farkatokat?

Figyelt kérdés

Mit szerettek jobban, ha a makkot nyalogatják kezdetként vagy ha az egészet bekapják rögtön?

Hogyan kezdte a csaj?

A részleteket nem a körülményekre értem (milyen helyszín... stb.), hanem hogy mit csinált a nyelvével a szájával, és az hogyan esett nektek elsőre?

2018. jan. 19. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim szerint a pasik túlnyomórészt imádják, ha leszopjuk őket. Nekem kezdetekben gondot okozott, hogy jó sokáig kellett óriásira nyitni a számat, amikor már az egész kéjlécet eltüntettem - aztán ez a gyakorlással elmúlt.

Amire vigyáznod kell: véletlenül se fogazd a farkát! Igencsak kellemetlen neki, de Neked is, ha azt veszed észre, hogy a pasid farka felpuhul, mert fáj neki.

2018. febr. 1. 01:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első a mai napig emlékezetes maradt. Nem számítottam rá, hanem egyszer csak eltűnt a takarom alatt. Először csinálta. Nagyon új es jo érzés volt először érezni azt amikor a szájában volt. A technika az nem volt semmi különös, bekapta csinálta, közben a kezével is.... így hamar elmentem de legalább megtapasztaltam az első szájbaélvezest is. Aztán később finomodott a dolog, én is elmondtam mi esik jól es ő is ráérzett. Nekem az jön be ha nem rögtön bekapjak hanem a nyelvükkel játszanak egy kicsit a makkal. Aztán szép lassan bekapja annyira amennyire csak tudja és lassan tempót vált. A végén meg gyorsan csinálja. Bár nem mindig erre vágyik az ember, hanem néha elég ha csak végig lassan, máskor meg essen nekem, és a gyors kielégülés legyen a cél. Hangulatfuggo.
2018. febr. 15. 12:51
 13/17 A kérdező kommentje:
#12 köszönöm a hasznos választ! :)
2018. febr. 15. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az első nekem is a mai napig megmaradt mint szép emlék. Mar hónapok teltek el azóta h először le feküdtünk egymással de meg nem próbáltuk ki milyen az orális szex. Mar mondogatta h akar valami meglepit adni és pont úgy esett aznap este a szulei szobájában aludtunk mert vendégek voltak náluk és így egyszerűbb volt az alvast megoldani. Beszélgettünk majd egyszer csak lebukott és bekapta majd a kezével is rasegitett. A tempó kifejezetten gyors volt ezért hamar elmentem. Szegénynek az arcára sikerült lőni. (Mert nem beszéltük meg h jelezzek majd). Az érzés az marha jó volt. Utána persze megbeszéltük h mondjuk ne hagyja abba rögtön mikor elmentem, hanem meg egy darabig csinálja lassan a szájával. Vagy pl az elején használja bátran a nyelvet, h jobban izgasson mielőtt teljesen bekapja. A legjobban eső szopas egyébként az, mikor spontán csinálja valaki, vagy mikor régóta nem voltatok együtt és akkor először. De szex után is nagyon jó, mikor dugta tok egy nagyot és a végén hanyatt fekszel és befejez. Az a legjobb. Remelem hasznosnak találtad a választ.
2018. febr. 17. 11:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szuper hasznos volt!
2018. febr. 19. 13:45
 16/17 manly ***** válasza:
Nekem úgy kezdte, h bekapta és szopta.
2020. nov. 2. 12:26
 17/17 dr garami válasza:
55%
Amikor én fiatal voltam,15 éves1964.Akkor még a szót sem ismertük.Ám, kollégiumban laktam, a nyári szünidőben egyetemiták voltak " nevelő tanárként" Álmomba el élveztem, és kimentem a mosdoba megmosni magam.Mesztelen voltam,és egyszer csak- mit csinálsz- női hang,megfordultam markomban a farkammal, és a fiatal egyetemista lány nézett huncut mosollyal.Hááát mosakodok.- Hagy nézzem, segítek.Letérdelt és a kezébe vett majd a szájába.Azt a csodálatos gyönyört, azt az eszméletvesztéses élvezést...Azt a csodás ajkakat.Az idő meg állt, és csak Ő volt és a farkam.Nemtudom meddig tartott.De imádom a mai napig az orális szexet.Pedig most már 73 éves vagyok.
2021. júl. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!