Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek! Milyen érzés elvenni egy fiú/férfi szüzességét? Hány srác szüzességét vettétek el és milyen volt az első alkalom? Hogy sikerült a szüzesség elvétele? Mióta ismertétek előtte a srácot és mióta voltatok kapcsolatban?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
Hányadik partneretek volt?
Mindkettőnknek a másik volt az első,mind a ketten 15évesek voltunk. Nagyon ügyetlen volt,de a maga módján meghitt ,romantikus, és aranyos. 1éve voltunk együtt mikor megtörtént (de még így is korai volt a korunkra nézve)
18/L
Jó érzés jól sikerült
Fél éve ismertem
3 hónapja voltunk együtt
Én 21,5 éves voltam Ő 23,5 éves volt
Nekem 6. Partner.
Azóta is együtt vagyunk.
L23
17 évesen egy 20 éves fiúnak, 5hónapja voltunk együtt, gyors volt.
18 évesen egy 19 éves fiúnak, vele nem voltunk együtt, de nagyon jó volt, sokáig bírta. Ő volt a második partnerem.
én 25,barátom 24,mindketten elsők voltunk egymásnak, 4 hónapja ismertem és másfél hónapja voltunk akkor együtt
csodálatos volt, szerintem örök emlék mindkettőnknek (tudni kell, hogy ő muszlim, nem akart szexelni, de nem bírta megállni :D azóta meg mindketten nagyon rákaptunk)
Egy kérdés:
Mi a szüzességelvétel maximális korhatára és van_e felár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!