Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan enyhítsek a fájdalmon?
A párod ló? Vagy nem tud felizgatni?
Gondolom már annyira tartasz a fájdalomtól, hogy ki se tágulsz, be sem nedvesedsz rendesen.
Csináljátok az előkészületeket: izgasson fel a végletekig, ha szükséges, használjatok síkosítót. A bor is jó ötlet, meg minden DE! Szerintem ez nagyban fejben dől el. Szerintem picit próbáljatok úgy hogy hiába feszít, akkor sem veszi ki, ha megszokod picit, szép lassan, fokozatosan beteszi. Menni fog.
29n
A kérdés, h a szűzhártyád fáj-e, vagy sem?
PRV és mesélek. Exemnél ugyan ez volt.
Nálam ugyanez volt. Kétszer próbáltuk úgy, hogy ő volt felül, úgy nem ment, nagyon fájt, utána én voltam felül, akkor ugyanúgy fájt, feladtam. Legközelebb megint én voltam felül és úgy csináltam, hogy azon az pár centin, ameddig bement, elkezdtem fel-le mozogni és egyszer csak azt vettem észre, hogy már rajta ülök teljesen.
Szerintem próbáld meg így, hátha neked is beválik.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!