Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemet látni egy új lánnyal. Még csak rágondolni is betegesen fáj. Hogyan enyhítsek a fájdalmon?
persze hogy el fog múlni ez az érzés!
próbáld elfelejteni.. az élet nem áll meg!!!!!!!
te is ismerkedhetsz másokkal amint jobban érzed magad..=)
ugyanebben a helyzetben vagyok..
enyhülni fog, hidd el. én sem akartam elhinni az elején, h jobb lesz, de nekem pl már változtak a dolgok (igaz, már 2-3hónap eltelt, és nem mondom, h mostmár egyáltalán nem érdekel, de sokkal jobb)
és a fb tényleg szörnyű..
Törölj ki minden képet és smst,és bármilyen bunkóságnak tűnik,töröld a FB-ismerőseid közül.Hidd el,nagyon sokat segít a felejtésben és a megnyugvásban, ha nem látod folyton.
Gondolj arra, hogy megcsalt,fájdalmat okozott neked.Így legalább esélyed van egy olyan fiút megismeri, aki rendesen bánik veled és megbecsül.
Érthető,hogy még szereted,de meddig lehetett volna ezt a kapcsolatot így húzni?Hozzámentél volna feleségül egy olyan sráchoz,aki megcsalt??Előbb vagy utóbb ezek a dolgok kiütköztek volna, és szakítotok.Hosszútávon nem hiszem, hogy meg tudtál volna bízni egy ilyen férfiban.
engem anno amikor az exem láttam másik csajjal, az erősített, hogy most ő fogja megszívni vele
a csaj sokáig féltékeny is volt rám (az ex kavarta ezt benne)és nekem bizonygatta mennyire szeretik egymást
aztán egyszercsak az ex dobta őt is :)
előző vagyok.
a folytatása az egésznek, hogy utána másik bnője volt az ex azt hitte ő az igazi, olyan szerelmes volt a csajba, aztán akkor meg a csaj dobta az exet :)
mindent csak ki kell várni és beérik magától :)
vagy másik tipp amit anno csináltam
direkt lefeküdtem az exszel, hogy az a csaj is meglegyen csalva :)
sima ügy ez is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!