30 hetes terhesen nagyon fáj a hátam, derekam, mit tehetek, hogy enyhítsek a fájdalmon?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 14:50
1/3 anonim válasza:
Pihenj, találd meg a kényelmes testhelyzetet.
VAgy szakembertől kérj tanácsot, és mutasson neked pár tornagyakorlatot, amivel erősíted a hátad. Ettől pár napig még jobban fájhat, de utána enyhül a fájdalom, ahogy erősödik az izom
2/3 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom az előző választ. Kérdezd meg a kórházban ahol szülni fogsz, hogy van-e kismamatorna.
Most így nehéz gyakorlatokat írni, mert látni kéne Téged is, meg hogy hogy végzed a gyakorlatokat.
Gyógytornász anyuka
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is fáj a hátam, én a kórházban jártam gyógytornára, azt szakember tartja, és nem voltak sokan, így tudott velünk foglalkozni, és mutatott is pár gyakorlatot amit otthon is tudok csinálni, az orvosom pedig azt javasolta hogy szedjek napi 2x2 Magneb6-ot. Nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!