Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes terhes vagyok nagy a...

36 hetes terhes vagyok nagy a baba most 3kg felett van sűrűn fulladok. Hogy enyhítsek az állandó légszomjamon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ödémás meg nem is híztam sokat (7kg) és olyan sűrűn rámtör és olyan kellemetlen mintha 1-2percig víz alatt lennék és utána kapkodom a levegőt elég ha felkelek a fotelból már fulladok ilyenkor úgy érzem magam mintha egy hisztis P... lennék és a munkámmal sem haladok ez miatt van valami tippetek?
2008. aug. 29. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
szia! ha leszáll a méhed, és a baba elkezd beilleszkedni elvileg könnyebb lesz. sajnos addig nem hiszem, hogy tudsz vele mit csinálni, de ennek nálad hamarosan meg kell történnie.
2008. aug. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!