Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt mikor először beléd élveztek?
..és amikor a szádba?
egyiket se próbáltam még pedig szoptam már többször és nagyon érdekel.
25F
Semmilyen pedig szerelmes voltam.
Kifolyt belőlem.
Az ízétől hányok pedig én aztán...
Egyáltalán nem engedem hogy a számba menjen, még az előváladéktól is hánynom kell.
Az orgazmus az viszont nagyon jó volt, mindketten elmentünk.
Nekem nagyon tetszett az első alkalom.El sem hittem hogy az én szàmtól élvezettel el egy másik fiú.Mikor megkérdezte beleélvezhet-e a számba mert kicsit sok spermája van, féltem.Féltem hogy milyen lesz, tetszeni fog-e.Leginkább az ízétől tartottam mert mindenhol azt olvastam mennyire rossz az íze.De mikor megtöltötte a számat, kellemesen meleg volt és egyáltalán nem lettem rosszul az ízétől sem.Sőt még ízlett is ezért lenyeltem.Azóta nagyon szeretem csinálni.Már ha van kinek.Akár jóval idősebbnek is.;)
22/f
Óriási!
Mikor egyszer csak azt érzed, hogy elkezd nyögni, rángatózni és (ha szerencséd van) megtelik a szád spermával, nekem nagyon jó érzés volt.
Nekem a tudat is jó, hogy attól, azért élvezett a számba, mert élvezte amit csináltam.
Az első ami a fenekembe spriccelt, egy kicsit furcs volt, de az is jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!