Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés olyan férfival csókolózni, aki dohányzik?
Szó szerint ezt akartam írni, hogy "mint belenyalni egy hamutálba". Egy borzalmas élményem volt ilyen téren, nyaralás közben ismerkedtem meg egy sráccal, aki ugye a nagy bulizásban egész nap cigizett és ivott és uh basszus... most is hányingerem van, ha visszagondolok, hogy milyen volt megcsókolni. Mint belenyalni egy hamutálba, szó szerint. Persze nem mindenkinél ilyen vészes, rendes dentálhigiénia és mértékletesség mellett csak enyhén érezni, nekem az már nem zavaró pedig gyűlölöm a cigit.
21/F
A dohányzás ma már különben sem divat.
Akkor már inkább az e-cigi, az egy fokkal jobb, mint a normál cigi, de én az "egyik sem"-re szavazok.
Volt egy biszex srác, akinél egyszer csókolózás közben enyhe cigiszagot éreztem meg. Rákérdeztem, hogy dohányzik-e, mert úgy tudtam, hogy nem. Azt mondta, nem, de a barátnője igen, és nem sokkal előttem vele csókolózott. Én azt éreztem... :-OOO
Szóval igen, számomra gusztustalan a cigi, ráadásul a spermát is keserűvé teszi. Én nem dohányzok, így az enyém inkább édes. ;-)
Volt pasi az életemben aki dohányzott. Próbáltam nem az alapján megítélni de mindig ott lebegett a szemem előtt az, aki nem dohányzott így nem volt nikotin ízű a nyelve.
Maradok a nemdohányzó pasiknál. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!