Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy elkaptam valamit? Nagyon félek.
Most volt az első “kapcsolatom”, és túl ostoba voltam. A pali 28éves, ő nagyon sok pasival volt már, de azt mondta, hogy novemberben volt szűrésen, és azóta nem volt senkije.
Én nagyon szeret hiányos vagyok, és bele mentem gumi nélkül az egészbe.( nem is hagyott más választást, és nagyon durva volt).
Nem szeretném, ha rögtön az elsőnél elkapnék valami szépet..... nyilván 4 hét múlva elmegyek szűrésre, de addig megesz az ideg..
21/F
Hát te nem vagy ép...
Egyrészt tudod, mondani bármit lehet. Én is mondhatom, hogy az Orleans-i szűz vagyok, de attól az még nem lesz igaz.
Másrészt meg lazán gumi nélkül szétteszed a lábad egy érzéketlen baromnak, és hagyod, hogy gyakorlatilag megerőszakoljon... *taps-taps*
Azért remélem, a további kapcsolataidban már 21 éves létedre kicsit érettebb és értelmesebb leszel, és egy jótanács: nem feltétlenül az a legjobb választás, akinek te csak egy lyukat jelentesz.
Egyébként meg a lehetősége megvan, hogy elkaptál valamit, de a HIV elkapásának valószínűsége bár nem elhanyagolható, de ha csak a puszta matekot nézzük, még melegek esetében is 1% alatti. Persze, ha te pont az a fél százalék vagy, akkor tudom, ez nem vígasz, de bízz benne, hogy annyira nem vagy szerencsétlen. :)
Más betegséget sokkal valószínűbb, hogy elkaptál. Persze, ez is ha a matekot nézzük, bőven 50% alatti, és mindegyikük gyógyítható, de azért mondjuk egy tripper sem valami kellemes.
Aznap este nagyon sok rossz döntést hoztam, amire annyira nem vagyok büszke, de sajnos nem tudom visszafordítani, pedig megtenném.
Én csak az AIDS-től félek, a többi orvosolható. Igazából megérdemelnék valamit, hogy soha többet ne vesszem el az eszem
Köszönöm a válaszod.
Jaj te... Gumi nélkül soha senkivel, kivéve komoly kapcsolatban std szűrés után!
Az, hogy novemberben volt szűrésen csak annyit jelent, hogy október elején még negatív volt.
Soha senkivel ne menj bele gumi nélkül többé.
Én mindig szigorúan ragaszkodom a gumihoz,mégis a multkor sikerült összeszedjek orálisan egy trippert.
Ugyanígy járt egyik haverom, szintén orálisan szifiliszt szedett össze.
Ha meg gumi nélkül szexelsz is, ezeknek a betegségeknek az esélye nagyon magas.
Immár nyugodj meg, reméljük minden rendben lesz, és 25,28 nap múlva menj a karolinába hív re, majd plusz 3 hét múlva szifilisz+hív re ismét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!