Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy elkaptam valamit? Nagyon félek.
Most volt az első “kapcsolatom”, és túl ostoba voltam. A pali 28éves, ő nagyon sok pasival volt már, de azt mondta, hogy novemberben volt szűrésen, és azóta nem volt senkije.
Én nagyon szeret hiányos vagyok, és bele mentem gumi nélkül az egészbe.( nem is hagyott más választást, és nagyon durva volt).
Nem szeretném, ha rögtön az elsőnél elkapnék valami szépet..... nyilván 4 hét múlva elmegyek szűrésre, de addig megesz az ideg..
21/F
Olyan betegség nincs, hogy AIDS, tehát nem is tudod elkapni. Amit el tudsz kapni az a HIV vírus, ami a fizikai kondíciódtól és immunrendszered erősségétől függ, hogy mikor kezd okozni tüneteket. Szélsőséges esetben akár 10 (!) év is eltelhet, még észreveszed, hogy fertőzött vagy.
Az AIDS egy stádium, amit a HIV vírus okoz. Ebben a stádiumban a fertőzöttek immunrendszere nagyon rossz állapotban van, vagy már meg is szűnt. Így a test nem tud megfelelően működni, és tulajdonképpen leromlik a fizikai kondíciója a fertőzött személynek. Ezért van az, hogy mindenféle betegséget, fertőzést összeszednek a fertőzöttek, melyek sokkal súlyosabb lefolyásúak. Vagyis egy egyszerű náthába is bele lehet halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!