Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves meleg fiúnak mennyire lehet véglegesen kialakult a beállítottsága? Lehet még esélye egy lánynak, hogy meghódítsa?
Fél éve ismerjük egymást, sok időt töltünk együtt, gyakorlatilag lelkitársak vagyunk és hát nagyon szerelmes vagyok belé az első pillanattól kezdve, de pár hét után nyakon öntött azzal,hogy ő meleg😦 Érdekelne hogy lehet-e még valaha esélyem nálam, lehet-e hogy kedvet kap még a lányokhoz?
20/L
Ez biológiailag benned van. Több női kromoszómád van mint férfi, ezért buksz az azonos neműekre!
Nem tehetsz ellene semmit. Fogadd el magad úgy ahogy van, s rád is szép élet vár!!
Gondolj ebbe bele hosszútávon is. Ha homoszexuálisnak tartja magát, akkor máris az következik belőle hogy ha még nem is teljesen homoszexuális, a férfiakhoz jobban vonzódik. Érzelmileg és szexuálisan is.
Lehet esélyed nála, de nem számíthatsz sokra hosszabb távon, hisz érzelmileg és/vagy szexuálisan nem tud, vagy kevésbé képes hozzád vonzódni. Emiatt lehetnek jövőbeli problémák amik a kapcsolat végét jelenthetik. Addig pedig Te is szenvedsz a kapcsolatban, mert nem tudsz megadni olyat neki mint egy férfi. Vagy hát legalábbis nem mindent.
Te miről beszélsz 5-ös?
Igen,több női kromoszómám van,mivel nő vagyok. És nem az azonos neműekhez vonzódom,mivel attól ,hogy ő a fiúkat is szereti,még fiú marad,én meg lány. Ez szerintem is bennem van születésem óta
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!