Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a magányt melegként elviselni?
2 éve költöztem el otthonról és egyedül élek egy albérletben. Jó abból a szempontból hogy nincs a mindennapos veszekedés mint itthon. Viszont rossz hogy párkapcsolatom nem nagyon alakul és teljesen magányos vagyok. Vannak emberek akikkel jóban vagyok de azok nem a barátaim. Párkapcsolatom sem igazán alakul egy fiúval sem.. Ez jobban zavar.
28/F

Kedves Barátom! Hidd el a legjobb dolgok mindig akkor történnek, amikor vagy már lemondtunk róla, vagy nem is számítunk rá.Ez a szerelemmel, vagy a párkapcsolattal is így van. Akkor jön, amikor nem is hinnéd, berobban és mindent visz.
De azért ne felejtsd,egy kapcsolaton belul is szukség van énidőre, amikor magadban vagy és a gondolataidat rendezni tudod. Jó dolog,ha szeretitek egymást valakivel,de megöli a kapcsolatot, ha minden percben egyutt vagytok.
Sajnos azonban, a mai meleg világban ne várj hűséget, vagy hosszú kapcsolatot, rendkívul ritka az ilyen. Nem zárja ki, hogy nincs persze.
De tapasztalatból mondom, három olyan több éves kapcsolatom is tönkre ment,amiben volt szerelem,volt sok egyutt töltött idő,volt énidő....de a másik fél részéről sosem volt hűség....az a fránya testiség legyőzte az érzelmeket...
De azért ne negatívan menj bele,hanem örulj, ha jön olyan,akire ha ránézel, elvarázsol....

Barátokkal, jobb, ha minél több haverod van, akik közül így nagyobb eséllyel találsz barátokat is.
Építs karriert, mert ha magányos vagy akkor tuti van sok szabadidőd, vagyis elég időd dolgozni, vállalkozni, brandet csinálni... stb
Járj szórakozni, meleg bulikba. Én már kiábrándultam a netes társkeresésből, már csak az érdekel, amit a két szép szememmel látok élőben, nem a sok fiszéhes rib. A mostani pasimat is úgy ismertem meg, hogy haverom, haverja elhívta bulizni. Azonnal volt szikra, és habár nem indult komolynak nagyon hamar megvolt a közös hang. Előtte neten meg 2 évig szerencsétlenkedtem, meg nevetségesen rövid ideig randiztam egy csomó sráccal, akik nem értékeltek. Tiszta időpazarlás.
Járj sportolni, edzeni! Nincs is jobb, mint egy csapatsportban, vagy küzdősportban kiadni a gőzt, nem mellesleg haverokra szert tenni közben (na meg a zuhanyzó...).
Flaneur, sétálgatás. Tényleg jó. Nem csak a városod ismered meg és találsz egy csomó olyan helyet, amiről nem is tudtad h létezik, de én pl ma is szemeztem egy sráccal az utcán ! :D persze nem volt semmi, de háromszor visszafordultunk egymásra, egyszerre. Ha szingli lettem volna sztem utána is mentem volna, ki tudja... Na meg a tömegen is, mennyi-mennyi szemezés volt már, még régen :D
24 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!