Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
130 kilós, kórosan elhízott melegként hogyan tudnék ismerkedni srácokkal?
Sokan vannak akik kifejezetten a pufi srácokat kedvelik, köztük én is! Minél nagyobb, dagibb, annál inkább. Olyan jó odabújni egy nagy macihoz.. 😍
Vannak közösségi oldalak is ahol a husisok ismerkednek
Köszönöm kedves utolsó a védelmet, igazán jól esett :)
Utolsó előtti, sosem voltam vékony, 10-25 kg feleslegem mindig is volt, de pajzsmirigy betegség révén jött fel több, mint 35 kg az elmúlt 2 évben. így jön ki az, hogy ennyire el vagyok hizva. és tudom, jó szándékkal írtad azt, amit, de én hormonális okokból nem tudok fogyni! :(
Szerintem próbálkozz. A legrosszabb esetben is az lesz a vége ami most van, szóval csak nyerhetsz rajt.
Tényleg vannak akik a pufibb srácokat kedvelik és ha lesz valakid akkor az is erőt adhat ahhoz, hogy a betegséged ellenére faragj valamennyit a súlyodon. (igazából a kilókkal nem sok gond van amíg az ember egészséges, nekem is van kb +10kg-m de én szeretem a kis pocakom :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!