Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 130 kilós, kórosan elhízott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

130 kilós, kórosan elhízott melegként hogyan tudnék ismerkedni srácokkal?

Figyelt kérdés

2019. jan. 30. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyanúgy társkeresőn, tudom nehéz, sajna én is ennyi vagyok kb, de azért akad néha egy hasonló maci akivel működik a dolog :)

De tény, hogy rajongok az izmos meg vékonyabb srácokért, ami sajnos elég esélytelen.

Depressziós voltam, ettem, nem mozogtam. Majd antidepresszánst szedtem, ettem, de mozogni nem volt kedvem, így tovább híztam. Aki ezen nem ment át, az nem értheti milyen ez, és felesleges osztani a fogyókúrás jótanácsokat.

Iszonyatosan megvisel, most érzem igazán, mennyire számkivetettek a kövérek a meleg között, mind szexpartner, mind haver. Volt pár srác, aki az első tali után eltűnt, ami számomra érthetetlen, ha egyszer arcra tetszettem nekik.

2019. jan. 31. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Írj nekem pl..
2019. febr. 1. 17:00
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

"hormonális okokból nem tudok fogyni"

Azért biztosan te is tudod, hogy ez egy hazugság, amivel magadat nyugtatod.

Milyen srácok jönnek be? Mert ha a veled egysúlyúak is szóba jöhetnek, akkor nincs olyan nehéz dolgod szerintem. Nézz szét planetromeón midenképp, ha még nem tetted. De vannak kifejezetten macis srácoknak is tárkeresők.

2019. febr. 1. 21:57
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó,

Utálok vitatkozni valamiről, amit megélek, de úgy érzem, ezért most megéri. Elutasítom ezt a célzást, tudod, pajzsmirigy alulműködés miatt gyógyszert kell szednem, ami mellett márciusban lesz 1 éve, hogy EGÉSZSÉGES életmódot élek, tehát nem mekivel és csipsszel tömöm magam, hanem normális étrend alapján étkezem és heti 3-4x2 órát járok kardiozni konditerembe és meglepő módon híztam is tavaly óta. Ezt a jelenlegi testsúly állapotot csak szinten tudom tartani, ha nem étkeznék egészségesen és mozognék rendszeresen, hanem otthon henyélnék és zabálnék, minden bizonnyal már 160 kg is lennék. Én nem hitegetem magam, tudom, hogy 1 év alatt nem az életmódom miatt híztam tovább.

A macis (más szóval hozzám hasonló kövér) srácok kicsit sem izgatnak, mondjuk egy 10 kg felesleg nem zavar, de 130 kg már nem vonzó.

Ahogy a melegek többségének én sem. Van pár srác azért, akik nem mackók és bejönnek nekik a kövérek is, de azok is inkább vékony srácokat részesítenek előnyben. Ha mégis összejön velük valami, egy szex tali után eltűnnek.

A kifejezetten dundi kedvelő fiatal srácok pedig 99,9%-ban az érettebb, egzisztenciával rendelkező, 30 körüli (vagy idősebb) szőrös, kopasz papamacikat szeretik, én 22 leszek, tehát nekik még kisfiú. Nekem meg ők ízlésficamban szenvedők.

2019. febr. 2. 01:18
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Sanyi te vagy az?
2019. febr. 11. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
10%
De, hormonális okok miatt kell tudnod fogyni! Jól beállított gyógyszer, szigorú diéta, mozgás. A többi csak kifogás.
2019. febr. 11. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Úgy, hogy lefogysz. Nincs mese, irány a kondi.
2019. febr. 11. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Gusztusos lehet mikor kormolnak! Homik...🤢
2019. febr. 25. 17:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Velem pl úgy h a 130ra rádobsz minimum 100at még.
2022. nov. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!