Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként melyik nyelvet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként melyik nyelvet kezdjem tanulni, hogy egy elfogadóbb országba költözzek?

Figyelt kérdés
Olaszt tanultam de az annyira nem jó hely. 28 éves vagyok. A németbe vagy az angolba érdemesebb belekezdeni?
2019. febr. 22. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hollandul tanulj!
2019. febr. 22. 16:58
 2/10 tudasfaja99 válasza:
76%

Angolba.

Mehetsz az USA-ba vagy Kanadába, de az angolt bárhol megértik.

Sajnalom hogy költözni akarsz

2019. febr. 22. 18:05
 3/10 StevenUp ***** válasza:
0%
Minden elismerésem :)
2019. febr. 22. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ezek közül inkább a németet ha az "egyszerűbb" utat választod mert oda mérföldekkel könnyebb kijutni mint az USA-ba vagy más angolajkú országba, Angliával is kitudja mi lesz a brexit után ugye.
2019. febr. 22. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Melegként olyan nyelvet kezdj tanulni, ahol a számodra szép fiúk élnek. Hát én tudjam, hogy a brazilok vagy a koreaiak jönnek neked be?
2019. febr. 22. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Az első tényleg okosat mondott. Hollandia nagyon elfogadó ország és eu-tag is.
2019. febr. 22. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Angol és francia aztán irány Kanada (vagy az USA).

(az én fejemben is megfordult már párszor. Bár legszívesebben a Marsra költöznék vagy az Antarktiszra. Csak minél távolabb mindenkitől. ... )

2019. febr. 23. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Maradj itthon. Ide kötnek a barátaid, a családod, azok az emberek, akiket kedvelsz/szeretsz. Ide kötnek a szép emlékeid, a gyerekkorod, az egész múltad és jelened, ide köt minden, ami Te vagy.

Keress egy srácot magadnak, legyen egy szép párkapcsolatod és tojjatok mindketten nagy ívben azokra, akiknek nem tetszik, hogy boldogok vagytok. Együtt könnyebb. :) Ne menekülj el. Egy másik ország sohasem lesz igazán a hazád, csak a lakhelyed.

Nem olyan élhetetlen ez az ország. Csak meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni a hangoskodókat. Egyszerűen csak nem kell velük foglalkozni.

Menj, utazz, láss világot, tanulj nyelveket, élj külföldön, szerezz barátokat. Aztán gyere haza. :)

2019. febr. 23. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Az angol nyelvet nem csak ezért, hanem alapvetően azért is tanulj, mert mindenhol megértik.
2019. febr. 23. 12:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Hiába vannak szép emlékek, ha az emberek nem fogadják el a melegeket. Soha nem lenne nyugodt életem itt. Olvastam sokat arról mennyire más nyugaton a melegek élete, meg a legtöbb országban házasodhatnak itt meg örülhetsz kb. hacsak lejárnak mindenféle b...nak. De semmi jövője ebben az országban egy melegnek.
2019. febr. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!