Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szülő az elfogadóbb ilyen téren? Mire reagálnak jobban?
Sziasztok!
Biszex vagyok.
Nagyon szeretném már elmondani a szüleimnek, hogy hogyan érzek.
Ők másfél éve élnek külön, néha anyánál néha apánál lakom. Majdnem fél éve együtt vagyunk a barátnőmmel, az ő szülei tudnak róla.
Kérdésem az lenne, hogy amikor ti elmondtátok a szüleiteknek ki reagált jobban(anya vagy apa)? Hogy vezessem fel?
Mi az elfogadóbb ha azt mondom, hogy biszex vagy azt hogy leszbi vagyok?
Várom a válaszaitokat. Előre is köszi.
19L
Amikor én elmondtam otthon, akkor már nem laktam otthon. Direkt vártam. Nem is volt a legkedvezőbb a hatás.
25F bi
hát, ha biszex vagy, akkor mondd azt!
az igazságot mondjad, ne pedig azt, amit a szüleid hallani akarnak, vagy mert az egyik beállítotság "elfogadóbb"
nekem amúgy anyám reagált jobban. annyit mondott, hogy örül, hogy a pasik is tetszenek, mást nem. apám meg még mindig azt hajtogatja, hogy én még ezt nem tudhatom, mert blablablablablabla.
de lehet, hogy nálad fordítva lesz, vagy mindeketten jól reagálnak, vagy rosszul. te ismered őket végül is. mondjuk előtte kérdezz tőlük egy kis véleményt, aztán ha mondjuk extrém homofóbok, akkor nem biztos, hogy el kéne mondani nekik (ha még együtt laksz velük)
de amúgy nyugi, nem kell siettetni, meg semmi, majd elmondod, amikor te akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!