Tippek hogyan költözzek el?
Most vagyok 19 éves,nem rég végeztem egy szakmát.
Borzalom az együttélés a szüleimmel.
De van egy 2 éves fiam is.
Bejárni nemtudok dolgozni sehova mert anyám kijelentette ha vigyáznia kell a gyerekre akkor rendőrt hív
Bölcsöde a legközelebbi városban van 35kmrre de egyetlen egy busz van be a városba ,reggel,vissza fele meg délben.
Itt helyben lenne dajkai állásom, de mit mondtam nem engednek dolgozni.De ez meg semmi.Mindennap megy a kötözködés, a beszólogatás.Erőmőn felül mindent megcsinálok amit lehet. De ez sem jó nekik.
mindenfèle jöttmentnek elmondanak.
Nagyon nem szeretek itt élni velük
Azt ne irjatok hogy segitsen a gyerek apja mert nem elek vele,mas csaladja van ,peresked
pereskedek vele.
Rokonok nem tudnak segíteni.
kisgyerekként kezel mindenki ès már nem bírom. Egy percig sem!
Pesten lenne lakasom ,meg melo de oda penz kell ami mnekem nincs.
Providentre gondoltam , de azt adnak munkaltatoi nelkul? nem hiszem.
koszi ha legalabb elolvastad :(
Nem érthetö, mi a bajod.
Nem anyád dolga vigyázni a gyerekedre, de emiatt hiaba hív rendört, legfeljebb hülyének nézik. Viszont ilyen emberre nem bíznék gyereket, mert nem valószínü, hogy rendesen ellátná.
A "legközelebbi városban" keress munkát és költözz oda a gyerekkel együtt.
A provident nagy lehúzás, ha lehet, kerüld el...
Hívj fel pár anyaotthont, szerintem ideiglenesen tudnak neked és a kicsinek szállást biztosítani, vagy ha nem, pontosabb tanácsokat adnak, mint mi, hogy mik a lehetőségeid.
Szerintem is költözz el mindenképpen, nyugodtabb leszel úgy, mint a napi stresszben. Ha kitartó vagy, kimászol ebből a helyzetből és összeszeded magad. Sok sikert!
a falu óvodájában dolgozhatnék, de 3 éves kora előtt nem tudom beadni.
Nem azt várom anyámtól hogy nevelje de ha már az anyám segíthetne amíg kimászok a tréből. Pláne hogy egésznap tesped itthon,nem csinál semmit mindenent én csinálok
éppen a gyerektartásért folyik a per.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!