Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tippek hogyan költözzek el?

Tippek hogyan költözzek el?

Figyelt kérdés

Most vagyok 19 éves,nem rég végeztem egy szakmát.

Borzalom az együttélés a szüleimmel.

De van egy 2 éves fiam is.

Bejárni nemtudok dolgozni sehova mert anyám kijelentette ha vigyáznia kell a gyerekre akkor rendőrt hív

Bölcsöde a legközelebbi városban van 35kmrre de egyetlen egy busz van be a városba ,reggel,vissza fele meg délben.

Itt helyben lenne dajkai állásom, de mit mondtam nem engednek dolgozni.De ez meg semmi.Mindennap megy a kötözködés, a beszólogatás.Erőmőn felül mindent megcsinálok amit lehet. De ez sem jó nekik.

mindenfèle jöttmentnek elmondanak.

Nagyon nem szeretek itt élni velük

Azt ne irjatok hogy segitsen a gyerek apja mert nem elek vele,mas csaladja van ,peresked

2019. febr. 13. 18:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nem a k@rvaja voltam 2 evvel idosebb tolem csak amikor megszuletett akkor lepett le, es kezdett uj eletett massal

igen testped,mert felkel kavezik visszafekszik 2-3ig utana atoltozik es varja haza apamat mint aki egesznap tunder volt!

2019. febr. 13. 19:36
 12/26 anonim ***** válasza:
21%
Akkor beszéld meg a csodás apáddal a dolgokat, majd ő elrendezi. Amúgy ez sem mentesít a felelősség alól hogy mi a fa.sznak szültél a semmire, tizenhét éves fejjel.
2019. febr. 13. 19:40
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudnál vele beszélni esetleg, hogy 2 hónap erejéig vigyázzon a kicsire, és akkor el tudnátok menni? Mármint így konkrét tényként, hogy amint megvan a pénz, léptek is, csak addig segítsen. Lehet csak besokallt, de ha ezt elmondod, akkor elgondolkodik, hogy neked is jobb lenne.
2019. febr. 13. 19:42
 14/26 anonim ***** válasza:
97%
Mármint neked is meg neki is!
2019. febr. 13. 19:43
 15/26 A kérdező kommentje:

felajánlottam ezt az alternatívát is, de nem egyezett bele.

De közben küldenek el , hogy költözzünk

2019. febr. 13. 19:50
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
#4! " Na igen, ezét nem kell 17 évesen a semmire gyereket szülni.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik......." Teljesen igaz. DE!!!!!!!! Az ilyen utolag okos "jotanácsoknak" értelme = 0, csak az egyébként is rossz helyzetben lévönek a ledorongolására jo (finoman szolva!), és ez kap 100%-ot. Szégyen!!!!
2019. febr. 13. 19:55
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
Nem, ez nem szégyen mivel jogos volt amit írt...
2019. febr. 13. 20:20
 18/26 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem meg az a szégyen hogy eltartják, de pocskondiázza azt aki eteti...
2019. febr. 13. 20:20
 19/26 A kérdező kommentje:
pocskondiázom azt aki etet? biztosan. Azt gondoltok amit akartok
2019. febr. 13. 20:26
 20/26 anonim ***** válasza:
47%
Hogy lehet h felnőtteket nem engednek dolgozni de gyereket szülni engedtek? Elmész szépen dolgozni..
2019. febr. 13. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!