Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a teljes/részleges coming out után nem éreztétek úgy, hogy igazából a környezetetek sokkal elfogadóbb, mint gondoltátok?
Rólam még csak pár ember tudja, de nagyon pozitív "csalódás" ért ezen a téren.
Egyre inkább úgy érzem, hogy túlzottan féltem az egésztől.
Sokkal több az önbizalmam, jobb a közérzetem és valószínűleg, ha teljesen felvállalnám még inkább fejlődne mind az önértékelésem, mind az önbizalmam, mind az önelfogadásom és a nyitottságom.
De még mindig vannak kételyeim... :(
A világ fejletebb és az emberek értelmesebb rédze már most is elfogadja.
Legalábbis... Nézzük meg Hollandiát vagy Skóciót.
Én biszex vagyok és egyre több barátomnak és haveromnak (nem szimpla ismerősöknek) mondtam el.
Olyanok is, akik előtte "minden b*zit kiirtottak "volna meglepően, sőt megdöbbentően jól fogadták és elfogadták.
Persze itt jön ki, hogy Ők továbbra is a barátot látják bennem és nem homokost. Na Ez az igazi barát!
Én is azt tapasztalom, hogy ha az ember egyesével, négyszemközt vállalja fel magát a Barátai előtt, akkor Ők sokkal elfogadóbbak és megértőbbek, mint azt elsőre gondolnánk. Persze nyilván ez sem vonatkozik mindenkire, de én eddig ezt tapasztaltam (szerencsére).
Pedig én is úgy voltam/vagyok, hogy ha emiatt lesz vége a barátságnak, azt is elfogadom. De szerencsére nem így lett! :)
Bocs, hogy így megnyújtottam, de remélem hasznos volt a hozzászólásom.
Miért hányna "az átlagos" ember ettől?
Igen, valóban. Vanmak homofóbok. De a homofóbia betegség.
Nem vagyok menő, főleg nem ettől, és én is csak az igazat írtam.
#Az előtted válaszoló.
Ha nem fogadod el azt, ami a természet rendjével ellentétes akkor egy barlangban fogsz gyűjtögető-vadászó-halászó életmódot folytatni, kb 30-40 éves korodig majd az első betegségben meghalsz.
(Amúgy a homoszexualitás több száz fajnál megfigyelhető a természetben. Csak zárójeles megjegyzés.)
A tudomány mostani állási szerint a homofóbia párhuzamot mutat a pszichoszomatikus tünetek és az agresszív viselkedés, agresszióra való hajlam között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!