Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ismerősötök full hetero, de teljes mértékben elfogadja a homoszexualitást gondoltatok, vagy csináltatok már olyat, hogy pl buliban miután sokat piált megprobáljátok rávenni egyes dolgokra?
Nem!
A legjobb barátom hetero. Nagyon jóképű, jó tulajdonságú, számomra igencsak bejövős pasi. És még így sem tennék ilyet, soha! Tisztelem és szeretem, nem kockáztatnám a barátságunkat, és nem élnék vissza semmilyen helyzettel. Ahogy előttem is írták nem is lenne olyan helyzet, hogy ő ilyesmibe belemenjen. Ennek tudatában pedig ugyancsak gerinctelen, mocsok dolog lenne tőlem, ha rámásznék.
Én full hetero vagyok, és nem hiszem, hogy bármire rá tudna venni egy csávó. Egyszer saturészeg voltam, mikor lesmárolt egy meleg/bi haverom, de azonnal ellöktem magamtól.
Max ha már öntudatlanra és mozdulatlanra ittam magam, és nem tudnék már ellenállni :D
Nekem van egy meleg ismerősöm aki így megejtett egy kalandot hetero barátjával.... Elmentünk bulizni jól éreztük magunkat ugye 17-19 évesen a fiatal fiúk 95% szexelni szeretne a buli után poénból kitaláltuk veszünk be kamagrát és felszedünk mindanyian valakit és bulin kívül lefekszünk vele....
A lényeg: sajnos neki nem sikerült senkit felszedni nagyon felvolt pörögve mondta a meleg srácnak hogy annyira kanos vagyok hogy még egy kacsát is meglőnék erre ő röhögve mondta neki hogy az én seg...m szétlőheted majd fél perc csönd után elhagyták a discot.... A meleg srác mesélte nem volt se puszi se csók csak egyszerű behatolós szex....
A lényeg lehet van az a alkhol szint, kábítószer, akármire amire aztmondom oké ha nem kell semmilyen más modon hozzányulnom és bepucsit oda amúgy is gumival szokás betérni még nőknél is legyen jobb mint a marokmarcsa.
De azt hogy én fiúval csokolózak, megfogjam a lompit azt soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!