Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofób szülők és rokonok között természetes, ha néha én is helytelennek gondolom a homoszexualitást és akaratlanul is lányokat nézek, pedig egyáltalán nem tetszenek?
Meleg fiú vagyok, amiről a szüleim nem tudnak és nem is lenne jó ha megtudnák. Anyám képes lenne addig ütni, míg "meg nem javulok". A családban minden férfi tag nagy nőcsábász/volt és itt vagyok én egyszem meleg fiú és mostmár feszélyezve érzem magam a saját szüleim előtt is, mert mindig a lányokkal faggatnak meg piszkálnak, amit nagyon utálok.
Ezek alapján természetes az amit a kérdésben is leírtam?
Nem tetszenek neki a lányok, de azért nézi őket...
Nekem is beletelt pár évbe.meg elfogadtam hogy biszex vagyok.
Ugyanigy vagyok ezzel, csak biszexkent de nalam a fiuk erosebbek..
Kamuzz hogy taliztal ezzel azzal, annal a csajnal aludtal stb... Es hogy azert nem latnak csajt mert nem akarsz kapcsolatot es csak alkalmizol:D ha ennyire szelsoseges a helyzet:)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!