Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hiába erőltetem a homoszexuali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába erőltetem a homoszexualitást nem megy de miért?

Figyelt kérdés
Kérlek halgasatok meg a kérdésem komoly.Bevalom nekem elegem van állandóan csak problémáim voltak a csajokal és most eljutotam arra a szintre hogy félek a lányokhoz szólni a fiúkhoz merek szólni csak nem tudok hozzájuk vonzodni mert a lányokra gerjedek hiába erőltetem a homoszexualitást nem megy

2015. dec. 10. 15:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne is erőltesd...
2015. dec. 10. 15:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Ha nincs sikered a csajokkal, nem az a megoldás, hogy akkor fiúzni kezdesz, mert egyszerűen ami nem vonz, az még annyira sem fog menni.

2015. dec. 10. 15:14
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
ennyi ésszel miért élsz egyáltalán?
2015. dec. 10. 15:24
 4/21 anonim ***** válasza:
54%
Én bi vok, de eszembe nem jutott volna eröltetni ezt. Ha nem lett volna egyszerűbb pasit találni egy kis kalandra, mint csajt, akkor tuti nem lenne pasi is az életemben, de pasit 1 óra alatt találok bármikor kb. Csajokat meg fűzni kell, mert mások mint mi fiúk.
2015. dec. 10. 15:53
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! -.-

Mégegy…

Miért nem…De tényleg, miért nem lehet megérteni/felfogni, hogy olyan nincs, hogy valaki meleg lesz egyik napról a másikra, és egy meleg sem lehet hetero! Ez nem így megy. Hiába akarsz az lenni, egyszerűen nem lehetsz meleg. mert te heteronak születtél, és ez így is marad, hiába akarod bebeszélni magadnak, hogy márpedig te meleg leszel. Ezen nincs mit eröltetni!

Egyedül csak azt eröltetheted, hogy legyőzd a gátlásaidat, és igenis közeledj a lányokhoz, mert nem csalódhatsz minden lányban. Az nem megoldás, hogy meleg leszel (nem lehetsz). Viszont az megoldás, hogy változtatsz a lányokhoz való hozzáállosodon.

2015. dec. 10. 15:56
 6/21 anonim ***** válasza:
Így van. magadon kell változtatni. Neten is lehet ismerkedni, meg mehetsz közösségekbe, stb. Hajrá. Csapj bele!
2015. dec. 10. 16:24
 7/21 A kérdező kommentje:
5-ös olyan nincs hogy valaki egyik napról a masikra meleg lesz?és mi a helyzet azokkal akik azt mondják hogy 18 évesen rájöttek arra hogy melegek vagy 20 évesen rájöttek arra hogy melegek ezzekel mi a helyzet?ők heterok voltak és egyik nap rájöttek arra hogy melegek
2015. dec. 10. 16:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te szimplán értelmi fogyatékos vagy.

Nem érzed azt, amit a melegek, nem tudod min megy át egy meleg, mekkora társadalmi elvárásoknak kell megfelelni és emiatt inkább elfojtják a vágyaikat.

Nem választható dolog és ne provokálj másokat csak mert unatkozol és nincs mire kiverni...

2015. dec. 10. 16:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

5-ös vagyok

Nem,nem,nem…Abban a helyzetben sem egyik napról a másikra lesz meleg egy srác, hanem csak akkkr tudatosul benne, akkor jön rá, hogy tulajdonképpen a fiúk izgatják. Vannak olyanok akiknek ki kell tapasztalni ezt. De ha valaki meleg, akkor az születésétől fogva az. Mindenki máshogy, és más időben jön rá, hogy a saját neméhez vonzódik.

És írom én mindezt heteroként…

2015. dec. 10. 16:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mintha én szőke létemre elkezdeném erőltetni, hogy holnaptól fekete legyen a hajam. (festés nélkül természetesen)

Figyelj, a szexuális beállítottságodat részben a genetika szabja meg. Ha nincs meg benned az a gén, ami ezt elindítaná, akkor nem leszel meleg. Persze, biológiailag nyílván képes leszel egy fiúval is szexelni, de ha nem élvezed és nem kívánod, akkor hagyd a fenébe. Próbálkozz lányokkal, és sok sikert! A homoszexualitást meg hagyd meg a tényleg homoszexuálisoknak.

2015. dec. 10. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!