Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hiába erőltetem a homoszexuali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába erőltetem a homoszexualitást nem megy de miért?

Figyelt kérdés
Kérlek halgasatok meg a kérdésem komoly.Bevalom nekem elegem van állandóan csak problémáim voltak a csajokal és most eljutotam arra a szintre hogy félek a lányokhoz szólni a fiúkhoz merek szólni csak nem tudok hozzájuk vonzodni mert a lányokra gerjedek hiába erőltetem a homoszexualitást nem megy

2015. dec. 10. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És azt még hozzáteszem, hogy akikben később tudatosul, hogy a saját neméhez vonzódik, az sem 1 nap.
2015. dec. 10. 16:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
És igen, leírták előttem ; az, hogy valaki heteroszexuális, homoszexuális, lezbikus, biszexuális, mind a génekben van, és a géneket nem lehet megváltoztatni.
2015. dec. 10. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék.

Te vagy az egyenes következménye a hülye homofóbok által terjesztett bődületes marhaságnak, miszerint a melegség "választható".

NEM! A szexuális orientáció NEM választás kérdése, de ehhez csak józan paraszti ész kéne, és máris nem történne ilyesmi.

Attól, mert valaki azt írja, hogy "18 éves korában jött rá", az nem azt jelenti, hogy ez egyrészt varázsütésre történt, másrészt egyáltalán nem azt jelenti, hogy előtte heteroszexuális volt.

Bennem 15 éves koromban tudatosult, hogy meleg vagyok. Miért? Mert előtte is inkább a fiúk érdekeltek, a lányokkal csak úgy barátként megvoltam. tehát nem voltam heteroszexuális, és most sem vagyok az.

Ha nem vagy sikeres a lányoknál, az nem azt jelenti, hogy most magadra kell a melegséget erőltetni. Változtass a stílusodon, változtass magadon, légy nyitottabb és közvetlenebb, és próbálj közeledni a lányokhoz. Ami nem megy, mert NEM VONZ, mert NEM VAGY MELEG, azt időpocsékolás erőltetni, mert soha nem fog menni, sem most, sem 100 év múlva, és csak saját magaddal tolsz ki.

Egy homoszexuális sem fogja tudni a vele ellenkező neműt szeretni, nem fog tudni hozzá vonzódni szexuálisan, mert ez nem választás kérdése.

A biszexualitás megint más téma, de a leírtak alapján te heteroszexuális vagy.

De mondok egy példát:

Régen ugye még fele ennyire se volt elfogadott a melegség, mint most, sőt, ismerkedni sem tudtak a melegek sehol, mert nem volt internet, se meleg szórakozóhely, stb. Mi volt? Rengeteg meleg nem tehetett mást, minthogy engedett a társadalmi nyomásnak, és megházasodott, felesége lett, sőt gyerekei is. De kivétel nélkül mind boldogtalan életet él, rengetegen el is váltak, mert ma szabadabb ez a téma, és nem akarják egész életüket boldogtalanságban tölteni egy olyan személy mellett, akihez még csak nem is vonzódnak.

Te ilyen életet akarsz, csak a meleg oldalon? Nem hiszem.

2015. dec. 10. 20:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mégis miből gondoltad, hogy egy szexuális orientáció választás kérdése? Ha egy meleg fiú barátnőt szerez, és erőlteti a dolgot, attól még nem lesz heteroszexuális, mert nem vonzódik a lányhoz, csak próbálja a melegségét elfedni.

Egy szexuális orientációval születni kell. Ez nem nevelés kérdése, nem választás kérdése, nem lehet eltanulni, nem lehet "azzá" válni, és senkire sem lehet (a végtelenségig) ráerőltetni.

Honnan vetted azt, hogy a homoszexualitás választható?

Jól írják, változtass magadon, a kisugárzásodon. Minden lányban nem csalódhatsz, ezt te sem gondoltad komolyan. Te nem vagy homoszexuális vagy biszexuális, úgyhogy kár a gőzért, mert te soha sem fogsz vonzódni egy férfihoz, akármennyire is "erőlteted" a dolgot.

Meleg létemre nekem sem állna fel egy nőre, akárhogy erőlködnék, mert egyszerűen nem vonzó a számomra. Ennyi.

2015. dec. 10. 20:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Fogadd már el magad, gyermekem! Amúgy ha tebenned zűr van, akkor nagyobb eséllyel zűrös csajt is fogsz ki. Fogd fel úgy az életet, mint egy játékot, ozt cső!:) A játék van miértünk, próbáld meg élvezni! Ha nem feszengsz, akkor majd jobban felfigyelnek rád a csajok szerintem, és nem aggodalmaskodni, ne stresszelj rá semmire, hanem próbáld lazán venni, meg hát, amikor nem direktbe keresed a szerelmet, lehet, hogy épp akkor jön máá na!:)
2015. dec. 10. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatjuk, hogy Amerikában van valamekkora történelmi múltja az "átnevelő táboroknak", ahova a meleg kölyköket azért vitték, hogy átváltoztassák őket heterová... Tudod, hogy mit sikerült megváltoztatniuk? Főleg a tábor résztvevői mentális egészségét. Szexuális beállítottság maradt, az ép idegrendszer viszont nem.

Csak azért, mert pár csótány IQval rendelkező homofób abban a rögeszmében él, hogy a Dawson és a haverokhoz hasonló sorozatok miatt lesz valaki meleg, még nem ilyen egyszerű a dolog.

Sajnálom, de a heteroszexualitás örökös fogságában ragadtál. (sok sikert a csajozáshoz)

2015. dec. 11. 01:38
 17/21 ftf1983 ***** válasza:
100%
Ez egy jó példa arra, hogy a szexuális orientáció nem választás kérdése!
2015. dec. 11. 08:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A csajokkal senkinek sem könnyű. De ha mindenki az első nehézségnél a fiúkhoz szaladna, már kihalt volna az emberiség. De tudod, az igazi nagy sikereket semmilyen téren sem adják ingyen. Mindenért meg kell küzdeni. Magunkkal, a lustaságunkkal, az ellenféllel, a körülményekkel...
2015. dec. 11. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Hiába erőltetem a homoszexualitást nem megy de miért?"

Istenem...komolyan vannak ilyen agyilag totál hülye emberek, akik ténylegesen el is hiszik, hogy a szexuális orientáció választás kérdése???

Kérdező, ha azon csodálkozol, hogy nem megy a fiúkhoz való vonzódás, akkor talán rájöhetnél, hogy ez nem akarat kérdése. Te mikor döntötted el, hogy te a lányokhoz fogsz vonzódni?

Ehhez semmi más nem kell, csak normális emberi gondolkodás, hogy belásd, hogy a szexualitás, a szexuális orientáció, a kihez való vonzódás NEM VÁLASZTÁS KÉRDÉS! Te heteroszexuális vagy. Ha meggebedsz sem fogsz tudni egy férfihoz vonzódni, mert nem vagy sem biszexuális, sem homoszexuális, és nem lehet csak úgy "azzá válni". Ugyanúgy egy homoszexuális sem fog vonzódni soha a vele ellenkező nemű emberhez.

Ha nincs szerencséd a lányoknál, változtass magadon (kinézet, stílus, járj kondiba, stb). De homoszexuálissá vagy biszexuálissá nem fogsz tudni válni, mert senki sem képes másik orientációjúvá válni, mert ez már születéskor eldől.

A homofóbok meg azok az emberek, akik semmit sem tudnak az egészről, szokták azt a baromságot állítani, hogy a melegség választható, meg nevelés kérdése. Egyik sem igaz, rengeteg cáfolat létezik erre, sőt, tudományos munkák is, de ugye akit nem érdekel az egész, az csak visszaböfögi az épp aktuális melegellenes érveket, tökmindegy, mekkora hülyeség. Ha kicsit gondolkodsz kérdező, belátod, hogy az erőlködésednek semmi értelme.

Járjál kondiba, eddzél, legyél nyitottabb, és máris sikeresebb leszel a lányoknál, esetleg még társkeresőre is regisztrálj, hogy biztos legyen valami változás. De ne erőltess magadra olyan dolgot (homoszexualitás), ami úgysem megy, mert csak boldogtalan és befásult ember leszel.

2015. dec. 12. 10:34
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Na jó, nem gondoltam, hogy be fogok szállni a vitába, de: Először is nem kizárólag genetika. A hajlam az bizony az, de vannak befolyásoló körülmények, érhetnek különböző behatások, amik változtatni tudnak a szexuális orientációdon, egyébként pláne nőknél. Másodszor elég sokan úgy gondolják, hogy mindenki egy skálán mozog a teljesen "hetero" és "meleg" között, de ez a skála sem olyan amilyen születésedtől kezdve. Az is előfordulhat, hogy csak egy bizonyos valaki tetszik meg a másik nemből és nem, akkor sem leszel se "meleg" se "hetero", komolyan ne skatulyázzátok már magatokat.
2015. dec. 12. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!