Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek és van-e ellenérvetek ennek a
szövegnek amit ezen a homoszexualitást gyógyítani
kívánó oldalon találtam?
"nincsen homoszexuális tizenéves, de azzá válik, ha nem kezelik. Az apa kulcsfontosságú a fiúk számára a fejlődésben. Az anyák fiúkat, az apák férfiakat nevelnek. A fiúknak 2-3 éves korban le kell válniuk az anyjukról, és azonosulniuk kell az apjukkal. Ekkor dől el, melyik nemhez fognak tartozni."
Olyan szintű bődületes hülyeség az egész, hogy nem is igyekszek megcáfolni semmit ami ebben a förmedvényben van, mert elfogyna a rendelkezésre álló hely.
2016. dec. 28. 20:44
3/25 anonim válasza:
Mit vársz olyanoktól akik halálból feltámadó emberekben, meg hasonló sületlenségekben hisznek?
2016. dec. 28. 20:46
4/25 anonim válasza:
Miaz h Tukepp? Tuljdonkepp? Mintha ez eddig valaha is kerdes lett volna... Nemlehet ebbol "gyogyulni" (a gyogyupni rossz szo, gyogyulni csak betegsegbol es olyan serulesbol lehet aminek nem ugy kell lennie, es a neglete artalmas az egeszsegre, a melegseg nem ilyen)
En mar amiota az eszemet tudom, mindig a fiuk erdekeltek, semmi koze az apakephez az eletben. Nemis beszepve arrol h csomo olyan meleg ismerosom van akinek tojeletes a kapcsolata az apjaval. Nincskedvem se idom minden baromsagot megcafolni ezzel a hulyeseggel kapcsolatban..
2016. dec. 28. 20:50
5/25 A kérdező kommentje:
az a baj hogy sok meelg gyerek szenved ezektől az írásoktól, a tudatlan és homofób szülők beszopják ezt.....
2016. dec. 28. 20:54
6/25 anonim válasza:
Tökéletes a kapcsolatom apukámmal.
És szerintem nem vagyok ritka kivétel ezzel.
2016. dec. 28. 20:58
7/25 anonim válasza:
Igen, tulajdonképpen emberek vagytok, csak rossz úton jártok. De van kiút. Nem kell ilyen erkölcstelen abnormális életet élnetek. Sikerülhet normálissá válnatok. Nem muszáj szégyenr hozni a szüleitekre, magatokra, testvéreitekre. Hajrá.
2016. dec. 28. 20:59
8/25 anonim válasza:
Ennél nagyobb f@$zságot rég olvastam..
2016. dec. 28. 21:00
9/25 anonim válasza:
Vicces mododn a "nornalis" (ebben a szivegkornyezetben a nem homoszexualis embert jeleti) nincs rosszul es nem gyulolkodik ha egy meleg van a tarsasagaban. Az abnornalis (ertsd: homofob heteroszexualis) embernek kellene valtoztatni a tajparaszt proli gondolkodadan, tudjatok az afroamerikaiak mar nem rabszolgak, a melegeket is ugyan azok a jogok illetik, a noknek is van szavazatijoguk es nem, nem boszorkanyok... Ideje felnoni agyilag is.
2016. dec. 28. 21:14
10/25 anonim válasza:
7es , most képzeld magad az ellenkező helyzetbe hogy pl. az én vallásom szerint pedig te élsz bűnös életet, de neaggódj van kiút ,csak egy veled azonos neművel kell szeretkezned és szerelembe esned! Hajrá! Neked menne...?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!