Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! A környezetetek hogyan reagált arra, hogy melegek vagytok? Kiknek mondtátok el? Mikor?
Egy biszex, de nem is lánynak mondtam el először(volt lányokkal, szerelmes is volt egybe, de most hetero állítása szerint...). Jól fogadta, mivel neki nem volt idegen a dolog, csak képtelen volt felfogni, hogy miért tartok ennyire az antrocitástól.(Gondolom, mint bi/akármi városi LÁNYként nem nagyon érte diszkrimináció.)
Anyámnak később mondtam el kb fél évvel és ő is jól fogadta. Nála tapogatóztam egy kicsit elötte és már tudtam, hogy ő nem is értette soha sem a melegellenességet, hogy mekkora ügyet csinálnak belőle a homofóbok. Azért érdeklődött, hogy akkor biztos nem tetszenek e a lányok--> "Akkor nem lesz unoka? :/" ami kicsit vicces is számomra, mivel heteroként se szeretnék gyereket, csak így szerencsés vagyok, mivel eggyel több okom van a gyerekvállalás ellen. :P Viszont ennek ellenére vele se tudok beszélni a dolgaimról, így nullán érzem magam e téren.
Másnak nem akarom még elmondani, főleg apának nem, mivel még tanulok. Persze jó lenne egy nagy "coming out" és nyíltan randizni meg minden, de túl nagy a kockázat, így inkább meghúzom még magamat. Iskola után meg felakarom vállalni magamat, de nagy dobra se szeretném verni a dolgot. Ha valaki megtetszik/érdeklődik emiatt, akkor megmondom neki, meg ha már egy ideje ismerem, akkor rákérdezek, hogy amúgy tudja e, hogy meleg vagyok.
21/F
2 lány tudja csak hogy meleg vagyok de velük se találkoztam személyesen(de majd fogunk).Ők jól reagáltak mert már amikor dumálni kezdtünk akkor tudták hogy meleg vagyok.
Osztálytársaknak/családnak nem szeretném elmondani mert személyfüggő hogy ki hogy reagálna és inkább mindenkit megkímélek a titkolózástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!