Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti hány évesen mondtátok el a szüleiteknek, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy történt, és mit szóltak?nehezen fogadták el?

#fiú #meleg #Coming out #flevállalás
2017. aug. 19. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen pár hónapja. Eléggé szorongtam ezért kellett elmondanom, mert nem bírtam tovább. Jól viselte és azt mondta ugyanúgy szeret és csak az számít, hogy legyek boldog. Közben pedig jobban aggódik értem, mert tudja így nehezebb.
2017. aug. 19. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

20 éves voltam. Teljesen összeomlottak. Hetekig zokogtak. Meg sem fordult a fejükben, hogy meleg vagyok. Anyuhoz napokon keresztül ki kellett hívni a háziorvost, nyugtató injekciókat kapott. Csak sírtak és sírtak és sírtak... Olyan volt Nekik, mint ha meghaltam volna. Aztán rengeteget beszélgettünk, éjszakákon át. Heteken, hónapokon, éveken keresztül, míg végül szépen lassan megértették a dolgot. Ma már anya nagy melegbarát. Kedveli a páromat. :)

(Apa közben "elhunyt". /Nem szeretem ezt a szót./ A felhők közé költözött.) Szóval ma már minden rendben van, de ehhez kellett 2-3 év.

2017. aug. 19. 22:00
 3/12 A kérdező kommentje:

Én 18 vagyok,és én is már szorongok a titkok miatt,már el akarom mondani,de nem merem. Remélem majd úgy viselik,mint az első válaszoló szülei.

Nagyon sajnálom második válaszoló, hogy rosszul viselték, de örülök,hogy mára már boldog vagy :)

2017. aug. 19. 22:19
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

15 évesen

Jól fogadták, különösebben nem is érdekelte őket. Páromat pedig imádják.

26/F

2017. aug. 19. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem mondtam el.

Nem is tervezem soha.

És nem is látszik rajtam semmi mert totál férfias férfi vagyok.

27/f

2017. aug. 20. 01:57
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Még nem mondtam el. Nem is akarom. 16f
2017. aug. 20. 08:39
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Anyámmal élek és már 12 évesen tudta,amikor észrevette,hogy amikor nincs itthon,akkor felveszem a fehérneműit.
2017. aug. 20. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 22 éves koromban tudták meg (most vagyok 31). Anyukám mély depresszióba esett, az idegtől csúnyán lefogyott, mindenki látta rajta hogy nagy baj lehet, de mindenki betudta a gyásznak, mivel a nagyapám is abban az időszakban halt meg.

A hozzáállásuk akkor változott meg kissé jó irányba, amikor a párommal összeköltöztem, és látták hogy normálisan járok dolgozni, főzünk, takarítunk, nem drogozok, nem züllök (merthát a melegek drogoznak ugye......), magyarul rájöttek, hogy ugyanúgy élünk, mint bármely más normális ember. Persze a téma még mindig tabu, tapintatból én sem hozom fel, de anyum időnként kérdez a barátomról. Személyes találkozásról szó sem lehet, de már ez is óriási előrelépés ahhoz képest, ami eleinte volt.

2017. aug. 20. 12:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
En 22 evesen, de csak anyanak, mert mar kb kitalata, es a titkolozasommal, mar remkepei voltak, hogy drogozok vagy ilyesmi. Sejtette korabban, de azert igy is rendesen megviselte, sirt is. Kb fel ev alatt feldolgozta. Azt tanacsolta, hogy apamnak ne mondjuk el. Szoval rajta kivul tudjak a tesoim, unokatesoim es nagynenemek is, es mindeki elfogadta, csak apam meg nagyszulok nem tudjak. De mar kezdek hulyet kapni a kerdesektol, mar kb zaklatnak, hogy mikor hozok haza not. 24/F
2017. aug. 20. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen, és ugyanúgy fogadták, mint az első válaszolóéi.

20 évesen már a tágabb családi körnek is elmondtam, ha nagyon arrafelé terelődött a téma, de itt sem ütköztem nagyobb ellenállásokba. :D

Most 26 vagyok, már csak néhány családtag nem tudja, akik valószínűleg kicsit nehezebben nyelnék le a békát. Nekik nem tervezek kitálalni soha.

2017. aug. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!