Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti hány évesen mondtátok el a szüleiteknek, hogy melegek vagytok?
20 éves voltam. Teljesen összeomlottak. Hetekig zokogtak. Meg sem fordult a fejükben, hogy meleg vagyok. Anyuhoz napokon keresztül ki kellett hívni a háziorvost, nyugtató injekciókat kapott. Csak sírtak és sírtak és sírtak... Olyan volt Nekik, mint ha meghaltam volna. Aztán rengeteget beszélgettünk, éjszakákon át. Heteken, hónapokon, éveken keresztül, míg végül szépen lassan megértették a dolgot. Ma már anya nagy melegbarát. Kedveli a páromat. :)
(Apa közben "elhunyt". /Nem szeretem ezt a szót./ A felhők közé költözött.) Szóval ma már minden rendben van, de ehhez kellett 2-3 év.
Én 18 vagyok,és én is már szorongok a titkok miatt,már el akarom mondani,de nem merem. Remélem majd úgy viselik,mint az első válaszoló szülei.
Nagyon sajnálom második válaszoló, hogy rosszul viselték, de örülök,hogy mára már boldog vagy :)
15 évesen
Jól fogadták, különösebben nem is érdekelte őket. Páromat pedig imádják.
26/F
Nem mondtam el.
Nem is tervezem soha.
És nem is látszik rajtam semmi mert totál férfias férfi vagyok.
27/f
Nekem 22 éves koromban tudták meg (most vagyok 31). Anyukám mély depresszióba esett, az idegtől csúnyán lefogyott, mindenki látta rajta hogy nagy baj lehet, de mindenki betudta a gyásznak, mivel a nagyapám is abban az időszakban halt meg.
A hozzáállásuk akkor változott meg kissé jó irányba, amikor a párommal összeköltöztem, és látták hogy normálisan járok dolgozni, főzünk, takarítunk, nem drogozok, nem züllök (merthát a melegek drogoznak ugye......), magyarul rájöttek, hogy ugyanúgy élünk, mint bármely más normális ember. Persze a téma még mindig tabu, tapintatból én sem hozom fel, de anyum időnként kérdez a barátomról. Személyes találkozásról szó sem lehet, de már ez is óriási előrelépés ahhoz képest, ami eleinte volt.
16 évesen, és ugyanúgy fogadták, mint az első válaszolóéi.
20 évesen már a tágabb családi körnek is elmondtam, ha nagyon arrafelé terelődött a téma, de itt sem ütköztem nagyobb ellenállásokba. :D
Most 26 vagyok, már csak néhány családtag nem tudja, akik valószínűleg kicsit nehezebben nyelnék le a békát. Nekik nem tervezek kitálalni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!