Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondtátok el szüleiteknek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok és ők erre hogy reagáltak?
"-Anya mit szolnal ha bevallanam, hogy leszbikus vagyok?
-Miert az vagy?
-Azt hiszem.
-Hat azert kicsit kiserletezz meg, fiatal vagy meg ehhez. De barmi lesz en szeretni foglak." (2 eve)
"-Apa el kell mondanom valamit... ohm... szoval... szerintem mar sejted, de... leszbikus vagyok.
-...
-...
-Rendben. Tudod hogy en melletted allok mindig." (1 eve)
Kicsit nehezen nyeltek le eloszor de ugyanugy szeretnek ettol fuggetlenul.
16/L
Nem mondtam el. Nem rájuk tartozik és nem mellesleg szeretem a tetőt a fejem felett. Ennyivel is kevesebb dolgot tudnak kibeszélni a hátam mögött.
Maximum majd ha elköltözöm hisznek amit akarnak. Bár szerintem most us gondolkoznak ezen. Inkább legyen nyílt titok.
16/L
Apukámnak és a feleségének mondtam csak el eddig a családból.
16 évesen, első komolyabb kapcsolatom 1 hete tartott, és nem bírtam tovább. Sírós hangon megkérdeztem, van-e egy percük beszélni, valahogy így zajlott;
"Van valami, amit el szeretnék mondani, és már egy ideje gondolkozom rajta, de szeretném, ha tudnátok, mert szeretlek titeket..."
"Oké, mi az?"
"Barátnőm van és csak a lányokat szeretem."
"HÁLA ISTENNEK, AZT HITTEM TERHES VAGY."
Rosszabbul is mehetett volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!