Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg a saját testemmel nem vagyok jóban, jobb ha nem is próbálkozom másokkal? 22/l
én ugyan pasi vagyok,de szerintem nem mindenkire igaz,hogy nem törődik a női partnerével...sőt
te most összekavarodtál.....picit várj amíg "leülepszel"
amúgy meg ráfogsz érezni,hogy a másik csajnak mi a jó,mitől indul be élvez le....ha úgy döntesz ,hogy csajjal csinálod
addig masztizz minél többet, hogy megismerd magadat..meg persze az orgazmus érzései se az utolsók,amit okozol magadnak
Hogy 22 évesen ennyi eszed van az a legnagyobb baj. Nem a testedet kell megszeretned, hanem a gondolkodásodon változtatni.
A pasik.
"... megjatssza magaz, meg a pasit amugy se erdekli hogy nekem jo-e vagy sem,..."
Játszd meg magad! Csak akkor ne a férfiakat szid légyszi!
Igy, ebben az esetben azt kapod amit megérdemelsz.
Csak ez nem az ő, hanem a te hibád!
"Fiukkal egyszeru volt az ember megjatssza magaz, meg a pasit amugy se erdekli hogy nekem jo-e vagy sem" Nem tudom milyen pasikkal találkoztál, de ez nagy hülyeség. Igenis fontos a férfiak nagy részének, hogy a partnere élvezze.
Picit próbáld meg lazábban felfogni a dolgokat, fogadd el a tested és szexelj olyan neművel amilyennel jól esik :D
Kicsit off:
Szerintem jönnek majd lányok is. Egyelőre a kicsit önérzetünkben sértettek vagyunk.
Mert sajnos általánosítasz. Volt egy vagy két rossz tapasztalatod. Sajos rossz partnerrel voltál. Én is mindig figyelek, figyeltem a partneremre! Akár csak erotikus volt, akár bdsm a kapcsolat. Volt egy barátnőm, aki a szakításunkkor vágta a fejemhez, hogy csak ritkán élvezett el, legtöbbször megjátszotta. Akkor megkérdeztem, hogy miért nem mondtahogy másként csináljuk? Mit szeretett volna? Erre habogni kezdett, hogy korábban nem érdekelt senkit, meg nem akart megbántani... Mondtam, hogy ha 3év nem volt neki elég bizalomnak, akkor pont jó, hogy szakítani akart....
Szóval ne várd el se fiútól se lánytól, hogy tudja mi jó neked! Mindenki más. És ha valami rossz azt is mondani kell, s ha jóazt is, higy tudjuk hogyan lehetne még jobb!
És ezzel ON, mert rátérve a kérdésedre: Igen, jobb ha előbb magad ismered meg, de ha mégse az se baj, de mindd majd a lánynak, higy mi jobb mi nem. És azon se sértődj meg, ha irányítani fog, higy te mit csinálj!
+ Ennyi idősen igazán beruházhatnál egy vibribe, ha se az ujjad, se a zuhany ereje, vagy más nem tudott a csúcsra juttatni. Azzal sokkal nagyobb esélyed lenne.
Sokan leírták már a lényeget, azt nem ismétlem! De!
Azért mert nem vagy jóban a testeddel, még másnak jó lehetsz! Próbálkozz nyugodtan! Nem csak kívülről hanem belülről sem vagyunk egyformák. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!