Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a saját oximmal keverem ki...

Ha a saját oximmal keverem ki jobb eredménye lesz?

Figyelt kérdés

Kikopott már a vörös a hajamból egy kicsit, nem festettem lassan 1,5 hónapja és egy részét kiszőkítettem kétszer porral és 12-es oxival. Most vettem arra a részre Palette ultra hamvasszőkét (A10). A kérdésem az lenne, hogy a 2x szívott rész már szép csibesárga de még a fényén látni egy kis minimális narancsot.

Ha a festéket nem a dobozban lévő oxival hanem az én 12-esemmel keverem ki, jobb eredménye lesz? Tudom, hogy azért van a dobozba mert azzal fessem de gondoltam hátha... Amit várok tőle amúgy, hogy jobban világosítana.

Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2016. ápr. 24. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csibesárgát már ne 12-essel, az a sötétbarnából is szőkét csinált nekem.
2016. ápr. 24. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ultra hamvasszőkéhez is 12% oxi van, nem?
2016. ápr. 24. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Jézus... jó erős hajad lehet, hogy ennyi erős szőkítéstől még van belőle valami! Felesleges most már 6-osnál erősebb oxidálószert tenned a hajadra - feltéve ha jó minőségű anyagokat használsz...

Lehet, hogy most még nem látszik, de ha hónapok múlva felére törik a hajad, akkor tudd, hogy ez volt az oka.

2016. ápr. 25. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, 12-es oxi volt benne.:D

Nem néztem mielőtt kiírtam a kérdést. Amúgy a hajam hátközépig ér és semmi baja.:) Jó erős ahogy az utolsó is írta!:D

2016. ápr. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!