Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Amíg a saját testemmel nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a saját testemmel nem vagyok jóban, jobb ha nem is próbálkozom másokkal? 22/l

Figyelt kérdés
Fiukkal voltam mar, nem igazan tetszett, csak a kornyezeti "nyomas" miatt mentem bele de igazabol a lanyok erdekelnek. Viszont nem vagyok tisztaban a sajat testemmel, nem is szeretem, igy fogalmam sincs, hogy mi a jo nekem. Fiukkal egyszeru volt az ember megjatssza magaz, meg a pasit amugy se erdekli hogy nekem jo-e vagy sem, viszont lanyoknal nem merek kezdemenyezni, es meg amikor volt is ra lehetosegem nem mentem bele, mert feltem hogy amig magamnak se tudom mi a jo, addig mas novel sem fogok tudni mit kezdeni.. persze rendes parkapcsolatban lenne optimalis, de mivel meg a felelmeim miatt nem voltam nocel azt se tudom hogy egyaltalan valobam ez -e az en utam. Akkkora zavar van a fejemben, mit tegyek? :(
2016. máj. 29. 10:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szívesen tanítgatnálak, csak szerintem pont nem rám gondoltál.
2016. máj. 29. 13:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Küldesz nekem egy képet? (: 21/Bi/L
2016. máj. 29. 13:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Mert ha küldök képet az segít a megválaszolásban? Ha vállalnám a kérdéshez az arcomat akkor facebookon írnám ki, nem itt...
2016. máj. 29. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Itt anonim tudsz véleményt kérni, ismeretlenül, érdemi véleményt kapsz.
2016. máj. 29. 14:59
 15/18 A kérdező kommentje:
azt értem, de nek kell a kulsomrol velemeny hiszen egyaltalan nem is errol szol a kerdes.... o.O
2016. máj. 29. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Talán, mert külsőddel kapcsolatos elégedetlenségre is gondoltunk. De e szerint csak az orgazmustalanságodra gondoltál.

Abban egy vibri esetleg tudna segíteni

2016. máj. 29. 23:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Velem a párom szeretette meg a testem, úgyhogy no para. Irány csajozni, azóta is együtt vagyunk. :)
2016. jún. 1. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Alapvetően igaz, hogy aki nem szereti magát, ritkán van abban a lelkiállapotban, hogy valaki mást szeressen. Rengeteg energiát kivesz egy kapcsolatból, ha az egyik félnek folyamatosan a másik önbizalmát kell tuningolnia.

Abban van némi igazság, hogy a (tapasztalatlan) férfiak általában kevesebbet tudnak a női anatómiáról, és egy sztenderd hetero szexben könnyebben el tud sikkadni, hogy a csajnak mi lenne a jó, mert a lényeg a behatolás, és valamennyire még mindig elfogadott baromság, hogy teljesen normális, hogy a nőnek nincs orgazmusa. De az nem igaz, hogy egy őszinte, jó párkapcsolatban a férfiakat ne érdekelné a partner élvezete. Ha csak ezért gondolod magad leszbikusnak, inkább dolgozz magadon és esetleg keress pszichológiai segítséget hozzá. Hiába tűnik sok minden egyszerűbbnek nőkkel - és azt gondolom, hogy tényleg sok minden egyszerűbb is nőkkel -, meglepően sok leszbikusra igaz, hogy a rossz tapasztalatok, esetleges traumák miatt "választották" a nőkkel való kapcsolatot.

Az egyáltalán nem igaz, hogy először a saját testeddel kell tisztában lenned ahhoz, hogy örömet okozz a másiknak. Én úgy tapasztaltam, ha egy őszinte, gátlások nélküli partnerrel vagy, a szex olyan, mint olvasni egy könyvből, egyszerűen látod, hallod, tudod, hogy mit kell csinálni. (Nyilván ez férfiakra is igaz, csak rájuk inkább jellemző ez a gátlástalanság.)

Viszont légyszi, soha többé se nővel, se férfival ne játszd meg az orgazmust, még akkor se, ha úgy gondolod, hogy így könnyebb lesz, aljas a másikkal szemben, és az egyik legnagyobb tiszteletlenség saját magaddal szemben. Szeresd magad, szeresd a tested, masztizz, flörtölj, sok sikert.

2016. jún. 3. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!