Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mondtatok el h melegek vagytok?
Elet kort irjatok leci.
Es h mikor volt parotok.
Es van valakinek nyiregyhazon meleg ismerose ?
16 évesen, ekkor már biztos voltam benne, és már együtt voltam párommal.
Először szüleimnek mondtam el. Rendszeresen járnak a Pride-ra szóval nem aggódtam.
Utána legjobb barátnőmnek mondtam el, aki annyit reagált rá "oh, már attól féltem hogy szerelmes vagy belém, így viszont minden oké" :D
Páromat is elfogadják noha szerintük elég feminin.
És nem, nincs nyíregyházán meleg ismerősöm.
21/F/a
Nem mondtam el és nem is fogom soha senkinek.
Az emberek 90% egy számító féreg és hátba támad utána meg a képedbe mosolyog mintha misem történt volna.
Nekem kijutott az ilyen remek álbarátokból emberekből mindenhol munka,szabadidő lényegtelen akiről azt hiszed ,h a barátod nem az mert ígéretet tesz majd kifecsegi egy piásabb alkalommal egy társaságban 100% senkiben sem lehet megbízni az emberek szeretnek másról fecsegni ez az én tapasztalatom,nem adok meg még egy plusz támadási felületet senkinek sem.
Lehet lepontozni
Igaz, én lány vagyok, de shipelem (shipping) a melegeket. A szülőknek valamikor tuti el kell mondani. Olyanról is tudok, hogy a fiú a párjával állított a szülei elé elmondani,hogy meleg -happyend-17évesek;a fiú megkérte a barátját, hogy a szüleinek még ne szóljon a dologról, mert nem áll készen rá, de a párja egyből elmondta a felnőtteknek -happyend- 19évesek; olyanról is tudok, ahogy az egyik srácot elküldték otthonról, mikor megtudták a szülei, hogy meleg, de a párjának a szülei még fogadtak is rá, hogy meleg-e vagy sem -anyuka nyert- -happyend- 18évesek; olyanról is tudok, ahogy a srácnak csak egy anyja volt, de nagyon örült, hogy a fia boldog így (a párja segítségével mondta el -lelki támasz-) 21 és 19 évesek.
Több most nem jut eszembe.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de szerintem bármikor elmondhatod, mert ha elfogadnak így a szüleid, akkor elfogadnak, nem fog megváltozni a véleményük pár nap alatt. Az apukák kevésbé szoktak örülni ennek a hírnek, de ha igazán szeret, akkor el fogja fogadni, és ha lesz párod (nem tudom, van-e),akkor veled fog örülni. (Nekem szüleim válnak, és apám tönkre akarja tenni a "családot" -ez már nem az-, vagyis nem szeret minket. Igaz, egy kicsit bonyolultabb, de a lényeg érthető. Vannak ilyenek sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!