Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan mondtátok el a legjobb barátaitoknak hogy melegek vagytok? És hogy reagáltak rá? 19/F meleg srác
Sehogy, mert nem vagyok meleg.
Viszont azt tudom, hogy milyen a másik oldalon.
Átjött, dumálgattunk, mint mindig, majd konkrétan közölte. Én meg csak ültem az ágyamon és azon gondolkodtam, hogy most tényleg azt mondta-e, amit hallottam, vagy valamit nagyon benéztem. Percekig bámultam rá tágra nyílt szemekkel, mire megnyugtatott, hogy jól értettem.
Azt mondta, hogy tőlem tartott a legjobban, hogy majd kiakadok vagy valami, de semmi ilyen nem volt. Dumáltunk tovább, amint elmúlt a kezdeti sokk (ami igazából zavar volt, mert nem tudtam, hogy jól értettem-e).
Szóval ne cifrázd túl. Ha tényleg legjobb barátokról van szó, akkor ez nem lehet majd probléma köztetek. Csak mond ki és kész. :)
(22/L)
Én elmondtam egyik lány ismerősömnek majd a másiknak utána jött az anyám majd a nővérem. Az anyám azonnal tagadó fázisba lépett a nővéremmel pedig pezsgőztünk. Nem zavarta de közölte, hogy erről ne beszélgessünk mert még nem dolgozta fel :D
18/F/P
hát én még csak 1 embernek mondtam el akivel nagyon jóba vagyunk :)
de a legjobb haveromnak is elakarom mondani, csak nem tudom, hogy hogyan fog reagálni rá. :|
Ez olyan, mint egy sebtapasz: le kell tépni. El akarod mondani neki, el is fogod. Minél többet rágódsz rajta annál rosszabb. És azt, hogy hogy fog reagálni úgysem tudod kitalálni. :) Hajráá :)
a 3-as voltam :)
Akikneknek elmondtam jol reagaltak, egyik azt mondta h azt csinalok amit akarok o akkor is szeretni fog, egy masik
Bevallotta hoy biszex, a 3.-4. Pedig Sejtette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!