Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan mondtátok el a legjobb barátaitoknak hogy melegek vagytok? És hogy reagáltak rá? 19/F meleg srác
Szerintem ne mondd el nekik!
19 évesen nem tudtam kivel beszéljek melegségemről. Bűnösnek, betegnek gondoltam magam. Elmondtam pár barátnak hitt fiúnak, a volt gimis osztályomból. Távolságtartók lettek, s azóta alig váltunk pár szót évente. Fél évig nem voltak barátaim, depis lettem. Következő évben hallottam a gayromeo oldalról. Elkezdtem ott írogatni, s találtam pár normális embert akik barátkoztak velem. Azóta rendbe jöttem.
Két lánynak is elmondtam. Ők picit megértőbbek voltak. Az egyik elmondta, hogy ő leszbi és van barátnője. :D
Csak olyannak mondd el, akiről biztosan tudod, hogy nem akad fel ilyen dolgokon. Tapintatosan (esetleg viccesen) rá kell kérdezni mit gondol a melegekről...
A barátok jönnek és mennek. A fiúk megvetnek és kiközösítenek, a lányok sunyin [kétszínűen] hátba támadnak pletykáikkal... Ez egyetemen és munkahelyen se fog változni.
Csak óvatosan.
22F
Sajnos egyet kell értenem "István000"-val.
Legyél nagyon óvatos, inkább tartsd magadban mert az ostoba sunyiság és a gonosz rosszindulat áldozata lehetsz könnyen.
Van egy haverom, aki állandóan faggatott a csajokról, és egyszer elkotyogtam, hogy nem vagyok szűz...
Az volt az olaj a tűzre: mindenáron ki akart faggatni, de mondtam Neki, hogy majd négyszemközt...
el is jött a pillanat, amikor úgy kérdezett rá, hogy tényleg senki nem hallhatott minket...
Közöltem vele, hogy ez rohadt nagy titok és utána csak annyit mondtam, hogy nem lánnyal volt :D
Nem az a beszélgetés lett a dologból, amire számított XD, de nagyon toleráns volt és kérdezgetett, hogy mi hogy működik "nálunk" érdekes beszélgetés volt. Egyszer. azóta nem jött fel a téma és minden megy ugyanúgy tovább köztünk, ahogy addig is. :)
én elmondtam az egyik lány ismerősömnek aki jól fogadta:)
nekem azért kellet beszélni róla vkinek, mert nem rég szakítottunk barátommal akivel "csak" 3hónapot voltunk együtt és e nagyon megviselt :\
Kedves Kérdező! Bár én leszbikus vagyok és a legjobb barátnőmnek mondtam el,remélem te is bátorságot/megnyugtatást kapsz ettől!
A dolog úgy állt,hogy már hetek óta beszéltem neki arról a "srácról" aki nekem tetszik. Aztán úgy 4-5 hét után úgy éreztem,hogy nem akarok neki tovább hazudni. Egy alkalommal,mikor a parton ücsörögtünk kissé nyekegve oda álltam elé,és és egy nagy levegővel kimondtam: Az a srác aki nekem tetszik ne srác,hanem lány! És egy olyan 3 perces hatásszünet után csak annyit mondott: Rendben van. Ez cuki!-Erre nem is Ő,hanem Én lepődtem meg! Konkrétan úgy értékelte a leszbikusságomat,mintha kaptam volna egy új kiskutyát! Nagyon boldog voltam. A továbbiakban sem zárkózott el előlem,sőt,a barátságunk csak még erősebb lett. Azóta is mindig megkérdező,hogy melyik nemről fogunk most beszélgetni és hasonló udvarias dolgokat.
16/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!