Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan mondtátok el a legjobb barátaitoknak hogy melegek vagytok? És hogy reagáltak rá? 19/F meleg srác
Facen beszéltünk kicsit poénkodtunk aztán valahogy elindult abba a téma, de ő poénból én megy egyszer csak egyre jobban aztán kiirtam magamból :$ meglepődött, azt irta ezt most nehéz lesz feldolgoznia, meg, hogy furán érzi de ha más irta volna akkor lehet ugy reagált volna hogy "na pá szia" de nálam nem, jó érzés volt, hogy nem volt semmi baj :) bár valamennyire érződött, hogy nem zavarják a melegek, de ha lehet ne piszkálják :) szoval jól fogadta :) bár máig be akar csajoztatni :/ pedig nem hogy nem menne de melegként is passziv vagyok, ezekről még nem meséltem, de inkább fokozatosan, mint mindent egyből
21/m/f
Nagyon vegyes volt, de nem ért semmiféle hátrány. :)
Volt olyan, akinek hosszasan előkészítettem, de mikor először rákérdezett: visszatáncoltam;
volt, olyan, hogy a sok "barátnős" utalása után szóltam neki, hogy a másik térfélre játszom;
volt egy srác, akinek úgy mondtam el, hogy épp jött a busza, mert tudtam, hogy most nem tudnék minden kérdésére válaszolni...
Alapvetően mindig megtaláltam az alkalmat, de ehhez az kellett, hogy magamat elfogadjam, és a coming outot ne kötelező feladatnak lássam, hanem egy lehetőségnek. Ezt tök nehéz volt magamban lejátszani, de én nem szeretnék többet szorongva előbújni senkinek, de beszélek róla gátlások nélkül minden környezetben.
19/f/m
Én egy barátnőmnek vallottam be hosszú idő után....
Nem igazán értette meg, betegnek nézett. Azon a hétvégén vigyáztam volna a fiára, hogy kitudjon kapcsolódni, de utána egyből lefújta, attól félt bántani fogom. Azóta már kicsit jobb lett a dolog, de szerintem még mindig képtelen felfogni mi is ez, már nem is vagyunk annyira jóban, a legjobb barátnőm volt.
Ő volt az egyetlen akinek elmondtam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!