Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogyan mondtátok el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan mondtátok el a legjobb barátaitoknak hogy melegek vagytok? És hogy reagáltak rá? 19/F meleg srác

Figyelt kérdés

2015. szept. 21. 22:48
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

-Csá tesó, te szereted a nőket?

-Persze

-Én nem

:D

2015. okt. 4. 19:10
 22/47 anonim ***** válasza:
94%

Amit a valaszolok elfelejtenek megirni, milyen kornyezetben mozognak. Nagyon nem mindegy, kisvársos, vagy budapest, azon belül műegyetem vagy művészeti főiskola...

Nekem is inkább csak pozitiv elmenyeim vannak, pedig joval idősebb korban mondtam el, mint az előttem szólók (nemrég költöztem ide). Előbb csak közeli barátoknak, családnak, majd egyre több magán ismerősnek. Persze 30+ éves budapesti nagyrészt értelmiségi körről van szó, de főiskolát nem végzett nagyon jó barátomnak sem volt vele gondja.

Az tény, hogy munkahelyen még nem mertem bevállalni, ott nagyon felszínes kapcsolatok is vannak, különféle emberek és amúgy sem vagyok valami nagy beilleszkedésben.

Az a véleményem, hogy az ember magának tesz jót, ha a közeli barátainak elmondja, és utána a tapasztalatok birtokában dönthetsz.

Sokat olvasom, én is érzkelem, hogy "általában" tekintheti valaki a melegséget kár betegségnek is, de egy konkrét ismerőssel pláne haverral nem eszik ám azt olyan forrón... Ugyanez pepitában más gyűlölt kisebbségekkel, cigányok, muzulmánok...

2015. okt. 9. 00:16
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

még annyit tennék hozzá, hogy itt erre is témára is kitérnek:

https://www.youtube.com/user/szimpozion

[link]

2015. okt. 9. 00:18
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Vidéki kisváros. Jól fogadták :P

Volt, aki először nehezen tudott mit kezdeni vele, meg tartott két lépés távolságot, volt, aki érdeklődött, volt, akivel senmmi nem változott... de miután látták h én is poénkodok az egészen meg nem veszem véresen komolyan felengedett a nehezebbik része is :P Nem volt ezzel gáz.

18/F

2015. okt. 13. 20:30
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobb barinőm Facebookon közölte:D

Nem nagyon hatott meg, másnap a suliban egész nap erről beszéltünk:)

2015. nov. 7. 23:13
 26/47 anonim ***** válasza:
5%
Azt mikor fogjátok már fel, hogy senki sem kíváncsi rá? Ha nekem haverom ilyennel jönne oda, szó nélkül ott hagynám, és megszakítanék vele minden kapcsolatot.
2015. nov. 14. 12:11
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Te már elmondtad?
2015. dec. 5. 16:54
 28/47 anonim ***** válasza:
74%

Ha a barátod tuti nem meleg, ne mond el neki szerintem. Mert az idők változnak, és vissza lehet vele élni, zsarolni téged.

Ne legyél lekötelezett.

2015. dec. 6. 11:09
 29/47 A kérdező kommentje:
igen, 2 ismerősömnek már elmondtam :)
2015. dec. 6. 11:59
 30/47 anonim ***** válasza:
5%

Csak a szokásos: ne mondd el, és változz meg.

A melegség egy rossz állapot, amin túl kell lépni.

Ne hidd el, hogy ez áldás vagy ezt el kell fogadni. Csak magadat álltatod. Fejlődj

2016. jan. 1. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!