Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogyan mondtátok el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan mondtátok el a legjobb barátaitoknak hogy melegek vagytok? És hogy reagáltak rá? 19/F meleg srác

Figyelt kérdés

2015. szept. 21. 22:48
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
99%

"Azt mikor fogjátok már fel, hogy senki sem kíváncsi rá?"

Na itt egy igazi "észbajnok". Segitek h megértsd a világot amiben élsz:

Azért szeretnék elmondani h ne kelljen "félelemben" élniük. Ez nem arról szol h szétakarja kürtölni a világnak és ő ettől boldog, hogy MINDENKI tudja h ő meleg, hanem arrol szol h nem kell szégyenkezve élnie. Hogy a masik végre tudja h őt nem érdekli a sunák ezért ne keressenek neki baratnőt...csak EGY péda.

és ne jöjjön senki most a minden évben megrendezett parádéval, mert most nem az a téma. Az lényegében ugyanazt közvetíti de csak egy kicsit masról is szol.

2016. jan. 1. 15:06
 32/47 anonim ***** válasza:
91%

"A melegség egy rossz állapot, amin túl kell lépni.

Ne hidd el, hogy ez áldás vagy ezt el kell fogadni. Csak magadat álltatod. Fejlődj"

:) Hát belőled árad az "értelem". Sajnos te már nem tudsz tovább fejlődni, mert rég megakadtál.

2016. jan. 1. 15:08
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Fél éves halogatás és tervezgetés után nagy nehezen elmondtam az egyik legjobb barátomnak. Kicsit zavarodottnak tűnt, bár azt mondta, hogy sejtette. Azóta még nem nagyon dolgozta fel, legalábbis amikor valami folytán szóba jön, vagy elpanaszolom neki egy problémám ami a szerelmi életemet érinti, rögtön terelni kezd. Bár megértem, nekem 4 évbe telt a feldolgozása, és még csak 2 hónapja coming outoltam neki. Emellett tervbe vettem, hogy elmondom egy másik barátomnak is, de még gyűjtöm rá a bátorságot(bár ő biztosan jobban fogadná).

15/F

2016. jan. 2. 01:34
 34/47 anonim ***** válasza:
91%

Ha őt ez zavarja akkor nehozz fel olyan temat ami azzal kapcsolatos. Ahhoz inkabb keress egy baratnőt. Attol h egy fiu barat elfogadja h meleg vagy, nem jelenti azt h szivesen hallgatná milyen kapcsolati problemaid, stb vannak mas fiukkal. Ezt pedig neked kell figyelembe venni nála.

2016. jan. 2. 12:46
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
#34: A barátom, akiről beszéltem, egy lány. Meg emellett enyhén énközpontú tud lenni néha, szóval az egészet részben ennek tudom be, de ettől még az egyik legjobb és legközelebbi barátom. Összesen egy fiú barátom van, aki szinte biztos, hogy meleg, szóval egy fiúnak se tudnám elmondani :D
2016. jan. 3. 00:58
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

először anyámnak mondtam el......meghívott egy sörre :D :D

aztán bátyámnak.....kicsit zavarban volt de különösebb gondja nem volt :D

aztán a barátaimnak, az elő barátomnál konkrétan így zajlott:

-Hát Pali....nem tudom hogy fogalmazzak úgy hogy ne legyen vulgáris, de....hát fa*zt sz*pok! (majd széles vigyor) :D :D :D

a lényeg hogy ismertem őt és tudtam hogyan fog reagálni erre....nem is volt probléma....felfogta kicsit fel kellett dolgoznia, majd az első kérdése az volt hogy bejön-e Bruce Willice mivel ő nagy rajongója volt :D :D

lényeg hogy ha tényleg barátaid akkor ismerned kell hogy hogyan add be nekik....ki mire reagál roszul és mire jól.

sok sikert :D

29/F

2016. jan. 9. 13:20
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Én csak mint hetero(bi)lány írok ide:

Legjobb barátom, bajtársam, mindenem azóta is egy gimis osztálytársam, aki akkoriban a gimi legmenőbb srácai közé tartozott, alibi barátnőt tartott, és nekem mondta el először, hogy ki miatt utazgat minden hétvégén. Nem Szombathelyre ment a nagyijához, hanem az akkori nagy Ő-höz, és csak elmélyült a barátságunk.

Ha akkor nem tisztel meg ezzel, akkor ma nem vagyok az, aki, nem lennék annyira szerethető... Meg rengeteg dolog kimarad az értékrendemből, szóval én így utólag is borzasztó hálás vagyok neki, és ha nagy a baj mindig felbukkanunk egymás életében. Ő az az ember, aki felnyitotta a szemem, és bebizonyította, hogy telepatikusan kommunikálni nem lehetetlen.

Igen, ez egy áldás.

Sajnálom azokat, akik nem kaptak belőletek időben egy jó impulzust. Csak közhelyeket tudok írni a sok válasz után. Nyilván nehéz elmondani, de kirostálhatsz egy csomó "fertőző" gyűlölet gócot a kapcsolataid közül. Én elzárkózom az olyan emberektől, akik idegenkednek az azonos neműek párkapcsolatától, és ennek köszönhetően egy sokkal békésebb biztonságosabb, emberségesebb kapcsolat rendszert tudhatok magaménak. Akik nem képesek elfogadni a melegséget/leszbikusságot, azok nem is tudom... Korlátolt, szellemileg nagyon zárt szférában evickélnek ebben a bonyolult világban. Ezért csak sajnálni tudom őket, mert nincsen kulcsuk, térképük a nirvána kapujához. Az elfogadás, a tolerancia, az összetartás ezek az emberi tulajdonságok az emberiség túlélésének zálogai.

Persze az agresszív comming-outok a fent említett emberekben gyűlöletet és félelmet szülnek, ami nem jó, de igenis vállalni kell, évezredek óta létezik, abban a korban, ahol minden második csecsemő halálra volt ítélve, még jó, hogy elutasították a melegeket, és ez maradt a divat.

De most hogy a bolygó túlnépesedett, én vallom, hogy az azonos neműek toleranciája, érzelmi és művészi adottságai azok az értékek, amik elvezethetnének egy békésebb világba.

Köszönöm, hogy vagytok!

2016. júl. 5. 00:06
 38/47 anonim ***** válasza:
42%
Nem mondom el senkinek, ez magánügy 21F
2016. júl. 5. 11:10
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
akinek először elmondtam annak nehezen nyögtem ki xd ugyan úgy felmentem hozzá elvoltunk. majd mikor már vagy egy órája gyűjtöttem az erőt hogy elmondjam akkor kiszaladt a számon hogy meleg vagyok xd a csaj meg így: NA VÉGRE. mondom mi van? hát ő már régóta sejtette meg beszélte ezt egy közös barátunkkal meg az anyukájával csak sosem mert rákérdezni. szóval a fogadtatás nagyon jó volt. aztán elmondtam még két osztálytársamnak. tulajdonképpen mind a ketten jól fogadták de egyikőjük így hetek után se akarta elhinni. mondta hogy majd akkor ha kézen fogva vagy csókolózni lát egy csávóval :D tudja még két általános iskolás osztálytársam is. a csaj kicsit meglepődött de ő is teljesen jó fogadta.a srác meg szintúgy régóta sejtette de ő is elfogad teljesen.
2016. júl. 5. 13:04
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, hogy a homoszexualitás egyfajta degeneráció, de én inkább azt mondom, hogy akik ezt állítják azok degeneráltak, de nagyon.

Aki szintén hetero ember 50-50%-ban lehet jó ember, meg rossz is.

Aki homoszexuális, azzal ugyanez a helyzet.

Akik ezt az egyszerű összefüggést nem képesek fölfogni... Nem tudom minek jöttek a világra. Ja! De. Tudom. Szaporodni, és sokasodni, mint az állatok, meg a növények.

2016. júl. 6. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!